Anıtkabir'i Ziyaret Edenlerin Sayısında Büyük Düşüş - Son Dakika
Güncel

Anıtkabir'i Ziyaret Edenlerin Sayısında Büyük Düşüş

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhuriyetin 91. yıldönümünde Anıtkabir'i 232 bin 573 kişinin ziyaret ettiği duyuruldu.

30.10.2014 12:22  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı 29 Ekim 2014 tarihinde Anıtkabir'in 232 bin 573 kişi tarafından ziyaret edildiğini açıkladı. Bu yıl 29 Ekim'de ziyaretçi sayısının 2013'e göre yarı yarıya azalması dikkat çekti. Geçen yıl 29 Ekim'de Anıtkabir'i 438 bin kişi ziyaret etmişti. Geçen yıl Ekim ayı boyunca ise toplam 735 bin 198 kişi Anıtkabir'e gelmişti.

GENELKURMAY RESMİ RAKAMLARI AÇIKLADI

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Anıtkabir, Cumhuriyetimizin 91'inci yıl dönümü olan 29 Ekim 2014 tarihinde, saat 08.45'te icra edilen resmi devlet töreninden sonra halkın ziyaretine açılmış ve saat 21.00'e kadar ziyaretçi girişine açık tutulmuştur. Bu süre içinde Anıtkabir, 232 bin 573 ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir" bilgisi verildi.

Anıtkabir\'i Ziyaret Edenlerin Sayısında Büyük Düşüş
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anıtkabir'i Ziyaret Edenlerin Sayısında Büyük Düşüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): ATAM AZ KALDI AZ, AYDINLIK YARNLAR İÇİN ÇOK AZ. . 9 7 Yanıtla
  • hakkıdır: gidenler fişleniyor diye korkuyordur belki insanlar, nede olsa bu aralar ortam karışık ekmekten olmakta var. İnsan hem müslüman olabilir hemde atatürkü sevebilir, atatürke tapmaz minnet duyar dua eder, dininde yaşar reklam etmez dini kullanarak insanları soymaz böyle insanlarda var siz istemesenizde. 4 0 Yanıtla
  • uzaklardan bir ses: ya arkadaş tamam adam iyi bir liderdi bişeyler yaptı yapması gerekeni yaptı ve bu ülkenin kuruluşunda onunda her kes gibi emeyi var baş kamutan olduğu için birtek bu dönemde onun hatırlanması yanlış bide ölü böyle ziyarat edilmez orda kuru görüntü yapıcağınıza bir fatiha okuyun gelin sanırsın ülke kuşatılmış bu bağırmalar ondan ülke kuşatılsa bu milliyetçi zihniyet evden çıkmaz çoğu zengin bunların hemen ülke dışına kaçarlar bu tapraklarda fakirin köylünün çifçinin çocuğunun kanı var onlara kurban olun pis milliyetçiler 1 0 Yanıtla

Advertisement