Anka, 28 Haziran 2013 Cuma Gündemi - Son Dakika
Güncel

Anka, 28 Haziran 2013 Cuma Gündemi

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Millete Hizmet Yolunda" konuşması yapıyor.(Saat.19.-AK Parti Grup Başkanvekilleri, Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, Grup Disiplin Kurulu Üyeleri; Grup Denetçileri ile TBMM Başkanlık)...

28.06.2013 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-MİLLETE HİZMET YOLUNDA

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Millete Hizmet Yolunda" konuşması yapıyor. (Saat: 19.30)

-TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ SEÇİMİ

- AK Parti Grup Başkanvekilleri, Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, Grup Disiplin Kurulu Üyeleri; Grup Denetçileri ile TBMM Başkanlık Divanı Üyelerinin seçimi yapılıyor. (Saat: 15.00)

-BAKAN ŞİMŞEK İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Girişim ve Risk Sermayesi Birliği'nin düzenlediği sempozyuma katılıyor.(Saat: 11.00)

-BAKAN MÜEZZİNOĞLU'NUN PROGRAMI

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Genel Sağlık Kapsamı Bakanlar Konferansı" kapsamında Hilton İstanbul Otel'de, " Türkiye'nin afet ve acil durumlarda yaptığı hizmetler"e ilişkin bir sunum yapıyor. (Saat: 09.00)

-BAKAN BAĞIŞ İSTANBUL'DA

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na ve Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılıyor. (Saat: 19.00/ 21: 30)

-BAKAN ÇELİK ŞANLIURFA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 15 tesisle Sağlık Müdürlüğü tarafından tamamlanan 3 tesisin açılış törenine ve 1248 adet yapılacak olan işçi konutlarının 1. etap temel atma törenine katılıyor. (Saat: 14.00/15.30)

-CMC Çağrı Merkezi'nin açılışına da katılacak olan Çelik, TOKİ Başkanı ile Polisevi'ndeki toplantının ardından, Turgut Özal Parkı'nın açılışına katılıyor. (Saat: 16.00/17.30/20.30)

-BAKAN EROĞLU ANTALYA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ediyor ve Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi'ne katılıyor. Eroğlu, Antalya Valiliği'ni de ziyaret ediyor. (Saat: 16.15/18.00/20.00)

-AK PARTİ'Lİ SOYLU İSTANBUL'DA

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Dayanışma Meclisi Toplantısı'na katılıyor. (Saat: 20.30)

-CHP'Lİ ASLANOĞLU'NDAN BASIN TOPLANTISI

-CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, TBMM'de bir basın toplantısı yapıyor. (Saat: 11.30)

-CHP AVRUPA BİRLİKLERİ YÖNETİCİLERİ ANITKABİR'DE

-CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantılara katılmak için Ankara'ya gelen CHP Avrupa Birlikleri Yöneticileri Anıtkabir'i ziyaret ediyor. (Saat: 09.30)

-DANIŞTAY BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILIYOR

- Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukcu'nun yaş haddinden emekliye ayrılması dolayısıyla Danıştay Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi yapılıyor. (10.30)

-CİHANER VE BERK'İN YARGILANMASINA DEVAM EDİLİYOR

-CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ile aralarında emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de bulunduğu 11 sanığın, "terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde yargılanmasına devam ediliyor. (Saat: 09.00)

-YILLIK VERİMLİLİK GÖSTERGELERİ

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 2009-2010 Yıllık Verimlilik Göstergeleri'ni açıklıyor. (Saat: 10.00)

-DIŞ BORÇ VERGİLERİ

- Hazine Müsteşarlığı, 2013 1. Dönem Hazine Garantili Dış Borç Verileri'ni açıklıyor. (Saat: 10.00)

-DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ

-TÜİK, 2013 1. Dönem Dış Ticaret İstatistikleri açıklıyor. (Saat: 10.00)

-HAZİNE VERİLERİ

-Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Dış Borç Verileri, Türkiye Net Dış Borç Verileri, AB Tanımlı Genel Yönetim Borç Stoku İstatistikleri ve Kamu Net Borç Stoku İstatistikleri ile KİT'lerin ve Özelleştirme Kapsamındaki Kuruluşların Yarattığı Katma Değer, KİT'lerin ve Özelleştirme Kapsamındaki Kuruluşların Kar-Zarar Durumu ve KİT'lerin ve Özelleştirme Kapsamındaki Kuruluşların İstihdam Sayılarını açıklıyor. (Saat: 12.00/17.00)

-YENİ ANAYASA'NIN KADERİ MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

-Yeni Anayasa'nın kaderi 2 Temmuz'da yapılacak Meclis Başkanlığı seçiminin ardından belli olacak. Anayasa Uzlaşma Komisyonu 3 Temmuz Çarşamba günü yapacağı toplantının ardından yol haritasını belirleyecek. CHP komisyonun yaz boyunca da çalışması önerisini götürecek.

-BM 2013 DÜNYA UYUŞTURUCU RAPORU: TÜRK-İRAN SINIRINDAKİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYUŞTURUCU ROTASINI IRAK'A İTTİ

-BM Uyuşturucu ve Suç Bürosu'nun "2013 Dünya Uyuşturucu Raporu" yayımlandı. Dünyada morfin ve eroin yakalamaları artarken Türkiye ve Batı ve Orta Avrupa'nın dahil olduğu bölge ve ülkelerde ele geçmelerde azalmanın görüldüğü bildirildi.

-MİLLİ SAVUNMA BAKANI: HARP OKULLARINDAN 2 BİN 396 ÖĞRENCİ AYRILDI

- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 2008-2013 yılları arasında harp okullarından çeşitli nedenlerle 2 bin 396 öğrencinin ayrıldığını bildirdi.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Anka, 28 Haziran 2013 Cuma Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement