Anka Hastanesi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor - Son Dakika
Güncel

Anka Hastanesi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor

En son teknoloji ile donatılan ve sadece Gaziantep değil, bölge halkının da sağlık ihtiyacına cevap verecek kapasitede olan Özel Anka Hastanesi hekim kadrosuna güçlü isimler katmaya devam ediyor.

18.03.2017 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Seyfi Yılmaz ,Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Dr. Seyfi Yılmaz, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi'nin Dokuzyol (Uruş) köyünde doğdu.İlkokulu Oğuzeli Dokuzyol (Uruş) köyünde ,ortaokulu Oğuzeli Doğanpınar, liseyi ise Gaziantep Şehit Şahin Lisesi'nde tamamladı. 1988 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Seyfi Yılmaz, ihtisasını Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde yaptı.

Mecburi hizmetini Sinop ve Gebze'de yapan Dr. Seyfi Yılmaz, Trabzon Numune Hastanesi ve 1 yıl Trabzon Of Devlet Hastanesi'nde görev yaptı.Daha sonra başhekim olarak Trabzon Araklı Devlet Hastanesi'ne atandı.2010 yılına kadar Trabzon Araklı Devlet Hastanesi'nde başhekimlik yaptı. Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi'nde de başhekimlik, iç hastalıkları uzmanı ve hemodiyaliz hekimi olarak 4 yıl görev yapan Dr. Seyfi Yılmaz'ın yurt içi ve yurt dışı dergilerde yayınlanmış 20 adet makalesi vardır. Ayrıca yurt dışında 70'e yakın bilimsel kongreye katılan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Seyfi Yılmaz, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anka Hastanesi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement