Ankafor'dan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ankafor'dan Yaşar'a Ziyaret

Ankafor\'dan Yaşar\'a Ziyaret

Ankara’nın Oyları Projesi ile gündeme gelen Ankara Forumu Derneği (ANKAFOR) heyeti, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

19.08.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Oyları Projesi ile gündeme gelen Ankara Forumu Derneği (ANKAFOR) heyeti, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Seçimlerin adil ve şeffaf olması amacıyla Ankara'nın Oyları Projesi ile gündeme gelen ANKAFOR Yönetim Kurulu Başkanı Obahan Obaoğlu, berberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. Türkiye'nin yerel ve genel sorunlarına eğilmek, bu sorunlara yönelik projeler geliştirmek amacıyla 2 yıl önce kurulan dernek, Yaşar'a tanışma ziyaretinde bulundu. Dernekleri hakkında bilgiler veren Obaoğlu, Yaşar'ın parti rozetini çıkararak herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olduğuna dikkat çekti. Obaoğlu, "Sizinle ilgili çok güzel şeyler duyuyoruz. Hem Yenimahalle halkı hem de Ankaralılar sizi çok seviyor. Halkla iç içe olmanız çok güzel" dedi.

"KOLLARI SIVAMAYA HAZIRIZ"

Geniş kapsamlı forumlar düzenleyerek kanaat önderleriyle halkı buluşturduklarını dile getiren Obaoğlu, en çok ses getiren projelerinden birinin de Ankara'nın Oyları Projesi olduğunu hatırlattı. Geçtiğimiz seçimlerin adil ve şeffaf bir süreçte geçmesi için büyük çaba sarf ettiklerini kaydeden Obaoğlu, "Kısa zamanda 3 bin gönüllüye ulaşarak, Ankara'nın oylarına sahip çıktık. Şimdi de bir erken seçim olasılığında kolları sıvamaya hazırız" dedi.

Başkan Yaşar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Seçim ve sandık güvenliği açısından bu seçimlere büyük katkınız oldu. Özverili çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Konuklarına Yenimahalle Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmeyen Yaşar, eğitim, kültür, sağlık, spor alanında yaptığı yatırımları anlattı. Ziyaretin sonunda Obaoğlu, Yaşar'a üzerinde İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu bir tablo armağan etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankafor'dan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement