Ankamall'da 'Tıp Bayramı' Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Ankamall'da 'Tıp Bayramı' Coşkusu

Ankamall\'da \'Tıp Bayramı\' Coşkusu

Ankara'nın en büyük alışveriş merkezi olan Ankamall, '14 Mart Tıp Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyor.

12.03.2013 11:00  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın en büyük alışveriş merkezi olan Ankamall, '14 Mart Tıp Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyor. 12 hastanenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, Ankara Numune Hastanesi Müzik Korosu'nun müzik şöleniyle başladı.

Sağlık Bakanlığı, bu yıl 'Tıp Haftası' kutlamalarını Ankamall Alışveriş Merkezi'nde (AVM) gerçekleştiriyor. Ankara'nın en büyük alışveriş merkezi Ankamall'daki etkinlikler, toplam 12 hastanenin katılımı ile yapılıyor. 11-15 Mart tarihleri arasında kutlanan '14 Mart Tıp Haftası' kapsamındaki organizasyonda Ankara Numune Hastanesi Müzik Korosu'nun gerçekleştirdiği müzik şöleni büyük ilgi topladı. Cengiz Taşkent'in şefliğinde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği dinletisinde doktorlar bu kez ameliyat masası yerine sahneye çıktı. Birbirinden özel şarkıların seslendirildiği özel gece Ankamall Sanatolia Tiyatro Sahnesi'nde yapıldı. Programa Ankamall AVM Müdürü Buğra Köse, Ankamall Operasyon Müdürü Tahir Çelik ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Tıp Bayramı kapsamında Ankamall'da yapılan etkinlikler, alışveriş merkezinin her bölgesinde hayata geçirildi. Türkiye'de ilk kalp ameliyatı yapılan cihazlar sergilenirken, sergide aynı zamanda Padişah Abdülhamit Han'ın doktor çantası, Türkiye'de ilk göz ameliyatı ve muayenelerinde kullanılan el yapımı aletler ve malzemeler de ziyaretçilerle buluşturuluyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankamall'da 'Tıp Bayramı' Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement