Ankara Bulvarı'nın Trafiğe Kapatılmasına Minibüsçüler Odası'ndan Tepki - Son Dakika
Güncel

Ankara Bulvarı'nın Trafiğe Kapatılmasına Minibüsçüler Odası'ndan Tepki

Ankara Bulvarı\'nın Trafiğe Kapatılmasına Minibüsçüler Odası\'ndan Tepki

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, “Ankara Bulvarı’nın kapatılma kararına ilişkin, nöbetçi idare mahkemesine yürütmeyi durdurma ve iptal başvurusunda bulunuyoruz’’ dedi.

14.08.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, "Ankara Bulvarı'nın kapatılma kararına ilişkin, nöbetçi idare mahkemesine yürütmeyi durdurma ve iptal başvurusunda bulunuyoruz" dedi.

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, yaptığı yazılı açıklamada Ankara Barosu ve TMMOB'a bağlı meslek odalarının başvurusu üzerine Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin AOÇ Nazım İmar planlarını iptal ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararı ile Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatıldığını hatırlatarak, "Bu durum trafiği felç edecek. Alınan karar nedeniyle, hem bizim şöför esnafımız hem de Ankaralı hemşehrilerimiz büyük bir eziyet altına girecektir" ifadelerini kullandı.

Sıkıntının Ankara Bulvarı'nın kapatılması ile sınırlı kalmayacağını belirten Gani, Ümitköy'den Şaşmaz Bulvarı'na gidiş, Zırhlı birliklere gidiş ile Ümitköy- Etimesgut aksınında kapanacağını ifade etti. Trafiğin kesinlikle kilitleneceğini Ankara Bulvarı'nın başkent trafiğini rahatlatan en büyük yol olduğunu vurgulayan Hacıbekir Gani, şunları kaydetti:

"Biz bu duruma çok tepkiliyiz. Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığı olarak, avukatımız aracılığı ile bugün Nöbetçi İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma ve iptal için başvurumuzu yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararın durdurulması ve iptalini istiyoruz. Ankara Minibüsçüler Odası olarakta Mimarlar Odası'na tepkimizi göstermek için de protesto gösterisinde bulunacağız. Ankara'ya çok zarar verdiler." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Bulvarı'nın Trafiğe Kapatılmasına Minibüsçüler Odası'ndan Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement