Melih Gökçek: Elinde Bir Şeyi Olup Savcılığa Gitmeyen Namerttir - Son Dakika
Güncel

Melih Gökçek: Elinde Bir Şeyi Olup Savcılığa Gitmeyen Namerttir

Melih Gökçek: Elinde Bir Şeyi Olup Savcılığa Gitmeyen Namerttir

Melih Gökçek, "Sonuçlar belli olduğundan beri bana karşı sevinç çığlıkları atanlara cevabım şudur: Elinde bir şeyi olup savcılığa gitmeyen namerttir." dedi.

08.06.2015 12:35  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, " Twitter'dan seçim sonuçları belli olduğundan bu yana, bana karşı sevinç çığlıkları atanlara cevabım şudur: Benim dün de dokunulmazlığım yoktu, bugün de yok. Elinde bir şeyi olup savcılığa gitmeyen namerttir." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamada Gökçek hakkındaki bir soruya, "8 Haziran'dan sonra çok şeyler açıklayabileceğimizi söylemiştim. Ama bugün 8 Haziran… 8 Haziran sonrası değil." şeklinde cevap verdi.

"MİLLET KOALİSYON İSTEDİ"

Başkan Gökçek, Twitter'dan seçim değerlendirmelerine dair sabaha karşı, "Sevgili tweet alemi bir seçim daha geride kaldı. Vatanımıza, milletimize, inancımıza hayırlara vesile olsun." şeklindeki ilk paylaşımını yaptı.

"7 düvele karşı AK Partimiz her şeye rağmen açık ara birinci oldu. Ama tek başına iktidar için sayı yetmedi. Bunda da bir hayır vardır" diyen Başkan Gökçek, "AK Partimizin 76 ilde milletvekili çıkaran tek parti olması büyüklüğünün simgesi. Bir başka deyişle Türkiye'yi kucaklayan tek parti. 56 ilde birinci olmak çok anlamlı. Ama Türkiye bir tercih yaptı ve koalisyon istedi. Bunun Türkiye'ye neler getireceğini birlikte göreceğiz. Bizler AK Partililer olarak milletimizin iradesine sonuç ne olursa olsun saygılıyız. Bu netice Türkiye'de diktatörlük olduğunu iddia edenlere büyük bir ders oldu. Bundan sonra artık laflarına dikkat ederler." dedi.

Liderlerin açıklamalarını dinlediğini ifaden eden Gökçek, şunları kaydetti:

"MHP'NİN DURUŞU DEVAM ETMELİ"

"Özellikle seçim boyunca Bahçeli'ye 'Ben PKK'nın arkasında olduğu bir HDP ile ve DHKP-C ile yakın teması olan CHP ile koalisyon yapmayacağını söyle, alacağın oy helal olsun' diyerek çağrıda bulundum. Ancak bu sözü kendisine bir türlü söyletemedim. Fakat bugün HDP ve CHP ile ilgili yaptığı açıklama benim arzu ettiğim açıklama idi. Temenni ederim bu duruş devam eder. Biz nasıl neticeyi saygıyla karşılıyorsak Bahçeli de aynı saygıyı şu konuda göstermeli.

"SAVCILIĞA GİTMEYEN NAMERTTİR"

Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Partimiz için söylenen sözlerin milletin iradesine ters duruş olduğu bilinmelidir. Ancak seçim tablosu gösteriyor ki Türkiye'yi çok zor günler bekliyor. Twitter'dan seçim sonuçları belli olduğundan bu yana, bana karşı sevinç çığlıkları atanlara cevabım şudur: Benim dün de dokunulmazlığım yoktu, bugün de yok. Elinde bir şeyi olup savcılığa gitmeyen namerttir.

"ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMADIM"

Ama umudunuz birilerinin tezgahı ise herkesin hesabı olduğu gibi Allah'ın da bir hesabı vardır. Hayatım boyunca Allah'tan başka kimseden korkmadım, korkmayacağımın da bilinmesini de isterim."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Melih Gökçek: Elinde Bir Şeyi Olup Savcılığa Gitmeyen Namerttir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Sivridil: Sirani bekle medlih, cok yalinda mahkemedesin 28 3 Yanıtla
  • scream: sen nasil bi yaratiksin melih gokcek... 21 5 Yanıtla
  • akp: Butun sorumlu bu adamdir yanii melih gokcektir akp nin bu kõtu gidişinnin sebebi 19 3 Yanıtla
  • Turk: Helal sana melih baskan arkandayiz 4 17 Yanıtla
  • Deli: Ulan melih gokcek seninde birgun sonun gelecek cocuklarin ankaranin en zengini 16 3 Yanıtla
  • VAN DÜŞÜ: SAVCILAR SİZİN MAHİYETİNİZDE BİZE (HALKA) YAPSINLAR ŞİKAYETİ BİZ SENİN CEZANI VERİRİZ. 15 2 Yanıtla
  • BİTLİS AHLAT : HELAL SANA BÜYÜK BAŞKAN HODRİ MEYDAN 2 15 Yanıtla
  • siirtli: merak etme savci da seni kurtaramaz 14 3 Yanıtla
  • 61 TRABZON HDP: Yiyin birbirinizi..melih kadar çakal yokturrr... 14 3 Yanıtla
  • Hasan: Yeter melih artistik yapma.sen ve Erdoğan konuştukça kaybettiniz.bıktık senin gibi boş konuşan gevezelerden.milletten cevabınızı aldınız akılsizlar 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement