Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Siirt'in Tillo İlçesinin Yardım Talebini, Oy Birliğiyle Kabul... - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Siirt'in Tillo İlçesinin Yardım Talebini, Oy Birliğiyle Kabul...

Belediye Meclisi, Siirt’in Tillo Belediyesi Meclisi’nden gelen yardım talebini, oy birliğiyle kabul etti.

12.07.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Meclisi, Siirt'in Tillo Belediyesi Meclisi'nden gelen yardım talebini, oy birliğiyle kabul etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında yaptığı Temmuz ayı olağan toplantılarının ilk gününde, Başkanlık yazısı doğrultusunda, Siirt'in Tillo ilçesinin talebine olumlu yanıt verdi.

Başkanlık yazısında, Tillo Belediye Meclisi'nin kararıyla, ilçedeki Kale Yolu ve Hassa Anayolu yapım işi projesi ile Hassa Hatun Türbesi Rekreasyon Alanı peyzaj düzenleme projesinin gerçekleştirilmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yardım talep edildiği belirtildi.

Kanuni mevzuat çerçevesinde mahalli idarelerle ve diğer kamu kuruluşlarına ihtiyaç halinde kaynak aktarımında bulunulabileceği belirtilen Başkanlık yazısında, ilçede Kale Yolu ve Hassa Anayolu'nun Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca, Hassa Hatun Türbesi Rekreasyon Alanı peyzaj düzenlemesinin de Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nca yapılmasının uygun görüldüğü belirtildi.

Daha sonra yapılan oylamayla, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na, Tillo Belediye Başkanlığı ile protokol yapma yetkisi verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Siirt'in Tillo İlçesinin Yardım Talebini, Oy Birliğiyle Kabul... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement