Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Toplantısını Beypazarı'nda Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Toplantısını Beypazarı'nda Düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıtaları Daire Başkanlığı, Ankara'nın tüm ilçe zabıta müdürleri ve Zabıta amirlerinin katılımıyla koordinasyon toplantısını Beypazarı ilçesinde düzenledi.

25.02.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıtaları Daire Başkanlığı, Ankara'nın tüm ilçe zabıta müdürleri ve Zabıta amirlerinin katılımıyla koordinasyon toplantısını Beypazarı ilçesinde düzenledi.

İlçenin tarihi mekanlarından olan Taş Mektep'te düzenlenen toplantıya, Ankara Büyükşehir belediye Zabıtaları Daire başkanı Abdurrahman Karabulut başkanlık ederken, toplantıya Ankara'nın tüm ilçe Belediyelerinin zabıta müdürleri ve zabıta amirleri katıldı.

Karabulut, Ankara'nın tüm ilçelerinin Büyükşehir Belediyesine dahil edilmesinin ardından, yapılan koordinasyon toplantısının önemli olduğunu söyledi.

Burada sinerjiyi hareketle eşleştirmek olarak nitelendiren Karabulut, şunları kaydetti:

"Elimizden geldiği kadar, dilimizin döndüğü kadar Ankara'da Kurumsal bir birlik sağlıyoruz. Polisiyle, Zabıtasıyla ve diğer kurum ve kuruluşlarıyla. Bu sağladığımız sinerjiyi de sahaya yansıtmak içinde bayağı yol aldık. Bu aldığımız yolla da, galeriler işi kabullendi (bir yere toplanması), Şaşmaz'da iki grup var. 2 grupla da son bir haftadır, Ankara Büyükşehir Belediye başkanımızın talimatıyla da gün aşırı görüşüyoruz. Bu olaya, hem bakan, hem başbakan müdahil oldular. Çünkü orada agresif hareketler ve kötü olayların oluşması nedeniyle müdahil olundu. Neticede, burada sonuca gideceğimizin kanaatindeyim. Onlarda bu gün toplantı düzenliyorlar. Yarın onlarla bir protokol imzalayacağız ve bu protokolün ardından Allah nasip ederse, 1 Mart 2016 günü Davulla zurnayla Şaşmazı boşaltacağız. Burada Etimesgut Belediyesi çok rahatlayacak."

Karabulut, günün anısına Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a üzerinde zabıta arması bulunan bir plaket hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Toplantısını Beypazarı'nda Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement