Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'ta 16 Taşınmaz Satacak - Son Dakika
Ekonomi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'ta 16 Taşınmaz Satacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta yer alan 16 taşınmazın satışını kapalı zarf usulüyle 4 Eylül'de gerçekleştirecek.

21.08.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta yer alan 16 taşınmazın satışını kapalı zarf usulüyle 4 Eylül'de gerçekleştirecek. 16 taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 65 bin TL ile 170 bin TL arasında olacak.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'nın Mamak İlçesi Mutlu Mahallesi'nde yer alan 16 taşınmazın satışını kapalı zarf usulüyle 4 Eylül'de gerçekleştirecek. 16 taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 65 bin TL ile 170 bin TL arasında olacak. İhale 4 Eylül 2014 Hipodrom Caddesi No 5'deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan Encümen salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce yapılacak olan ihalede listedeki sıra takip edilecek. İhaleye iştirak edecek olanlar 250 TL karşılığında şartname almak zorunda olacaklar. İhale için verilen teklif mektupları verildikten sonra geri alınamayacak. Teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.00'ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Encümen Başkanlığına verilmesi şart olacak. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya her hangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacak. Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri, KDV gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'ta 16 Taşınmaz Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement