Ankara Büyükşehir'in Çalışmaları Twıtter'da - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir'in Çalışmaları Twıtter'da

Ankara Büyükşehir\'in Çalışmaları Twıtter\'da

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalara ilişkin video görüntülerini paylaşarak, Başkent’in dört bir tarafında süren çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

06.01.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter hesabından Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara ilişkin video görüntülerini paylaşarak, Başkent'in dört bir tarafında süren çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Hafta sonları Ankara'da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri tarafından kendisine gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin görüntü ve fotoğrafları twitter hesabından paylaşan Başkan Gökçek, Almanya'da meydana gelen olaylara ilişkin yapılan paylaşımlara da geniş yer verdi. Başkan Gökçek'in twitter'daki ilk paylaşımı kendisine gerçekleştirilen hemşehri derneklerinin ziyaretlerine ilişkin oldu. Ziyaretler sırasında çekilen görüntü ve fotoğrafları anında takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek, Çağdaş Demokratlar Birliği Derneği'ne "Destekleri için şükranlar" sözleriyle teşekkür ederken, Çankırılılar Federasyonu ve çeşitli Çankırı dernek ve yöneticilerinin ziyaretlerine ilişkin fotoğrafı da "Çankırılılar Candır" sözleriyle paylaştı. Bünyesinde 48 ayrı derneği barındıran Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği, Çankırı Yapraklı Dernekler Birliği, Çankırı Kurşunlu Dernekler Birliği, Çankırı Çerkeş, Bayramören, Atkaracalar, Çankırı Merkez, Eldivan, Korgun, Kızılırmak Yarenleri'nin yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin fotoğraflarını eş zamanlı olarak takipçilerine aktaran Başkan Gökçek, "İşte Muhabbet" sözleri ve "goo.gl/OVR8Ar" linkiyle de ziyaretlerin video görüntülerini paylaştı.

ÇALIŞMALAR GÖRÜNTÜLÜ OLARAK TWITTER'DA

Büyükşehir Belediyesi'nin büyüklüğü, kapsamı, hızı ve ortaya çıkan güzelliği ile dünyaya örnek olan çalışmalarının yer aldığı video görüntülerini de twitter'dan paylaşan Başkan Melih Gökçek, "Görsel İletişim Merkezi @ankaragim'i mutlaka takibe alınız. Çünkü Ankara Büyükşehir'in faaliyetlerini günlük olarak oradan izleyebilirsiniz" sözleriyle Başkent'in dört bir tarafında süren çalışmaları takipçileriyle paylaştı. BELTEK kurslarının görüntülerini "goo.gl/kO02fq" linkiyle "Dünyada bu kadar büyüğü yok. Tartışmasız bir numarayız" sözleriyle paylaşan Başkan Gökçek, ODTÜ yolunda süren çalışmalara ilişkin video görüntüsünü de "goo.gl/iHFotm" linkiyle ve "ODTÜ yolundaki çalışmaları mutlaka merak ediyorsunuzdur : ). Buyrun" sözleriyle birlikte aktardı. Başkan Gökçek'in twitter hesabından Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına ilişkin yapmış olduğu paylaşımlara ilişkin linkler ve sözleri şöyle:

"Ankara'ya bu kadar büyük tesis yaptığımıza, ancak görüntülere bakınca inanacaksınız" sözleriyle İvedik Su Arıtma Tesisleri -goo.gl/jcgOu0

"Solduyulu Mimarlar Odası dava açıp engellemeye çalışsa da inşallah Şentepe Teleferiği bitecek. İşte teleferik inşaatı" sözleriyle Şentepe teleferiği - goo.gl/pmGzg3

"Yeni itfaiye binalarımız çok modern. İşte Kuzey Ankara... Sevenler gurur duyacak... Sevmeyenler.... Canı sağolsun: )" sözleriyle yeni itfaiye istasyon şubeleri - goo.gl/U9IU9y

"Sincan metrosu Şubat ayında hizmette... İşte ilk sürüş... Sincan'a giderken Başbakanımız, dönerken ben sürdüm" sözleriyle Sincan Metrosu - goo.gl/LZfWpX

"Estetik yoksunu CHP Binasını bu fakirlikten kurtaralım istedik ve estetik harikası çok katlı geçidi bitirdik" sözleriyle CHP önündeki Milli İrade Köprülü Kavşağı - goo.gl/XmoVm5"

BAŞKAN GÖKÇEK'TEN ALMANYA'DA YAŞANAN OLAYLARA İNCE GÖNDERME

Güncel olaylara ilişkin de çeşitli paylaşım ve açıklamalara twitter hesabında sık sık yer veren Başkan Gökçek, Almanya'da yaşanan olaylara da değinerek, Gezi olayları sırasında yaşananları ve Almanya'daki olayları kıyasladı. 1 milyon 300 bini aşan takipçileri arasından olaylara ilişkin görüntü ve videoları ince göndermelerle RT eden Başkan Gökçek'in yaşanan olaylara ilişkin attığı twitlerden bazıları şöyle:

"Almanya Hamburg'da solcu anarşistler şehrin altını üstüne getirmişler. Polis tazyikli su, cop ve biber gazı kullanmış"

"Geziciler dostunuz Merkel'in sizin arkadaşlarınıza Almanya'da yaptıklarına bakın...Allah aşkına haberi iyi okuyun… goo.gl/hHeISI"

"Sayın Merkel'e mesajım var... Bu görüntüler karşısında dehşete düştüm... Polis halka orantısız güç kullanmış. İzleyin.. http://goo.gl/qDw4eJ "

"22 Aralık'ta başlayan bu olaylar üzerine Merkel bu bölgelerde dün sabah itibarıyla sıkıyönetim ilan etti"

"Olaylardan fotoğraflar... ah Merkel ah... Etme bulma dünyası"

"Gezi zekalılar Merkel ablanıza ses çıkaramıyorsunuz değil mi? Hani hatırladınız mı size Almanya'dan piyanist göndermişti"

"Gezi zekalılar şimdi sıra sizde... Sizde erkeklik yapın Fazıl Say'ı Hamburg'a gönderin...: )))"

"Bu twit alemi tam alem: ) geyiklere bakın... Dedim ya.. Bu dünya, etme bulma dünyası: ) ne dersiniz sayın Merkel? http://goo.gl/bYcVC8"

"Hitler bile isyan etmiş. mesele ağaç meselesi değil "sen hala anlamadın mı" diyor..Cevap ver sayın Merkel... pic.twitter.com/kxbslUb2Tl"

"Gezi zekalılar CHP Milletvekiline derhal görev verin, Alman polisine gereken tepkiyi koysun. Ama sövmesin içeriye atarlar"

"Flaş...Flaş...Flaş...Kılıçdaroğlu, Sarıgül ve 10 milletvekiline baronlardan izin çıktı...Almanya'da Merkel ile görüşülüp, polislerin eylemcilere orantısız güç kullanmaları engellenecek... Aksi taktirde Levent Gök Alman polisine alışılmış şekilde tepki koyacak"

"Bu arada Kılıçdaroğlu Merkel'e; 'Melih Gökçek polisin eylemcilere gösterdiği şiddet karşısında dehşete düştüm diye konuşup duruyor, lütfen Melih'i konuşturmayın ve bu zulmü kesin' diyeceği haberler arasında(Laf aramızda Kılıçdaroğlu'nun bu hassasiyeti beni çok mutlu etti)"

"Hamburg'da polis sendikası eylemcilere karşı kullanılmak üzere, elektro şok cihazı kullanma yetkisi istedi"

"Hamburg polisi bu konuda protesto mitingi düzenledi. Konuşun geziciler. Bu talep Türkiye'de istense ne yapardınız? http://goo.gl/j2pLBK"

"Bakın geziciler... Protestonuzu büyütmezseniz... Merkel'i protesto için twit atmazsanız, sizin ruhunuz gezi ruhu değil olsa olsa tuz ruhu olur"

"Gezide Merkel'in talimatıyla Der Spiegel kapağında bu fotoyu kullandı. aynen iade ediyorum; "Boyun Eyme Hamburg"... pic.twitter.com/a9yjGv4qOr"

"Merkel... Al bir olay daha...Hamburg'da 33 ağaç kökünden kesildi..Taksimde 8 ağaç için Almanya'dan bağıran Türk ve Alman milletvekillerinde ses yok... Öyle ki ağaçların içinde 150 yıllık olan ağaçlar var. 5 Kasım'daki olaya Türkiye'den tepki yok... http://goo.gl/IkRIOZ"

"Konu Türkiye olunca polis suçlu, eylemci haklı. Konu Almanya olunca Alman Milletvekilleri neler düşünüyor? Yazıklar olsun size. http://goo.gl/mZDoBb"

"Geziciler gıkınız çıkmıyor... Samimi olun samimi... Hamburg eylemcilerine destek versenize... Baronlar mı izin vermiyor? Yazıklar olsun size"

"Almanya'daki tüm gönüldaşlardan ricamız... Bu yazılanları Almanca'ya çevirip twit atınız, RT ediniz... Ediniz ki bir daha Merkel bize sataşmasın". - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir'in Çalışmaları Twıtter'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement