Ankara Çubuk Eşiyle Tartıştı, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara Çubuk Eşiyle Tartıştı, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

Ankara Çubuk Eşiyle Tartıştı, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

Eşiyle tartıştı, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde bir süre önce eşiyle tartışan 30 yaşındaki Mustafa Arpalık, bir başka evde yalnız yaşarken kendisinden 15 gündür haber alamayan yakınları durumu polise ihbarad bulundu.

08.02.2016 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşiyle tartıştı, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde bir süre önce eşiyle tartışan 30 yaşındaki Mustafa Arpalık, bir başka evde yalnız yaşarken kendisinden 15 gündür haber alamayan yakınları durumu polise ihbarad bulundu. Arpalık'ın kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş halde ölü bulundu.

Olay, gece saatlerinde Çubuk'un Cumhuriyet Mahallesi, 10. Sokak'ta 4 katlı evin 2'nci katında meydana geldi. Eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldığı öğrenilen ve bir evde yalnız yaşamaya başlayan Mustafa Arpalık'tan yaklaşık 15 gündür haber alamayan yakınları, polise kayıp ihbarında bulundu. Polisin yaptığı araştırmada, Arpalık'ın Cumhuriyet Mahallesi 10. Sokak'ta yalnız yaşadığını öğrenen ağabeyi Seyit Arpalık, kardeşinden ses alamayınca evin kapısını kırarak içeri girdi. Arpalık'ın yatakta hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

112 Acil servis ekipleri ile nöbetçi savcının yaptığı ilk incelemenin ardından Arpalık'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset önce Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 3 veya 4 gün önce öldüğü tahmin edilen Arpalık'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından tespit edilecek.

Eşinden yaklaşık 6 aydır ayrı yaşayan, zaman zaman hamallık yaptığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen 4 çocuk babası Arpalık'ın cenazesi Atatürk Mahallesi'ndeki ağabeyinin evine getirildi. Mustafa Arpalık, İmam Hüseyin Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Arpalık'ın daha önce de intihara kalkıştığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara Çubuk Eşiyle Tartıştı, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement