Ankara Cumhuriyet Savcısı Kaya Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kaya Vefat Etti

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kaya Vefat Etti

Ankara Cumhuriyet Savcısı Muhittin Kaya, dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Savcı, Ankara Adliyesi önünden uğurlandı.

15.04.2016 15:01  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Ankara Cumhuriyet Savcısı Muhittin Kaya için Ankara Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Kaya'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, başsavcıvekilleri, savcılar, hakimler ve adliye personeli katıldı.

"HER ÖLÜM ZAMANSIZDIR"

Başsavcı Kodalak, burada yaptığı konuşmada, "Her ölüm zamansızdır" dedi ve Kaya'nın vefatından büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Kodalak, "İyi bir insan, iyi bir kul olduğuna şahitlik ettik. Mekanı cennet olsun, Allah yakınlarına sabır versin" diye konuştu.

İSTANBUL'A DEFNEDİLECEK

Konuşmanın ardından adliye mescidinin imamı, Kaya için dua okudu. Daha sonra, ailesi ve meslektaşlarının omuzladığı Kaya'nın tabutu, cenaze arabasına konuldu.

Artvin'in Şavşat ilçesinde, 1952 yılında doğan Kaya'nın cenazesinin yarın ikindi namazının ardından İstanbul Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Cumhuriyet Savcısı Kaya Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ DERKEN MEMLEKETİ BİTİRDİNİZ BU NASIL NASIL BİR TERÖR BİTİRMEKTİR ANLAMIŞ DEĞİLİM ANLAYAN VARSA BANA BİR ANLATIVERSİN AKIL ERDİRMEK MÜMKÜN DEĞİL AÇIKÇASI MADDİ VE MANEVİ OLARAK TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN VAHİM BİR DURUM İLE MEMLEKET KARŞI KARŞIYA SAHİPSİZ BIRAKILMIŞTIR... 0 0 Yanıtla
  • 123: Doğrusunu Allah bilir ama suikast olup kalp krizi süsü de verilmiş olunabilir derin devlet bunu sık sık yapar genelde.. 0 0 Yanıtla

Advertisement