Ankara'da Halk Otobüsü Köprüden Uçtu: 1 Ölü, 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Halk Otobüsü Köprüden Uçtu: 1 Ölü, 12 Yaralı

Başkent'te kontrolden çıkan özel halk otobüsü, demir bariyerleri yıkıp köprüden uçtu. Kazada 1 kişi hayata veda etti, 12 kişi yaralandı.

02.04.2015 22:28  Güncelleme: 07:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te saat 21.30 sıralarında Celal Bayar Bulvarı'nda kontrolden çıkan özel halk otobüsü, demir bariyerleri yıkıp köprüden uçtu. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 12 kişi yaralandı.

13 KİŞİ YARALANDI

Bulvar üzerinde seyir halinde bulunan özel halk otobüsü, sürücüsünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Köprü üzerindeki demir bariyerleri yıkan otobüs, Celal Bayar Tüneli'ne uçtu. Kaza anında otobüste bulunan bazı yolcular, kendi çabaları ve çevredeki vatandaşların yardımıyla otobüsten çıkarken, bazı yolcular otobüste sıkıştı. Otobüsün düştüğü yerde adeta bir can pazarı yaşandı. Yolculardan 53 yaşındaki Suat Kantarcı tedavi amacıyla kaldırıldığı Gazi Hastanesi'nde, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada 2'si ağır 12 kişi yaralandı

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören diğer sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara anında müdahale etti. Yaralılar, önce sedyeyle ambulanslara, ardından da çevredeki çeşitli hastanelere götürüldü. İtfaiye ekipleri, otobüste sıkışan yolcuları kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. İtfaiye erlerinin çalışmaları sonucu otobüsten çıkarılan yolcular da sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ambulansla Gazi Hastanesi'ne götürülen 53 yaşındaki Suat Kantarcı, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AÇIK RÖGAR DİKKAT ÇEKTİ

Polis ekipleri, başka kazaların önüne geçmek ve itfaiye ile sağlık ekiplerinin müdahalelerini kolaylaştırmak için tünelin giriş ve çıkışlarını iki yönlü olarak trafiğe kapattı. Otobüsün etrafına emniyet şeridi çekilirken, köprü üzerinde kazayı izleyen ve fotoğraf çeken vatandaşlar uyarıldı. Otobüsün demir korkulukları yıktığı yerin yaklaşık 20 metre gerisindeki açık rögar dikkat çekti. Açık rögar, kazadan sonra görevliler tarafından kapatıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Özel halk otobüsünün Celal Bayar Tüneli'ne uçması sonucu gerçekleşen kazada yaralanan kişilerin isimleri şöyle:

Ramazan Dursun, Fırat Akıcı, Emrah Karagül, Ali Kılıç, Ufuk Doğanak, Gökhan Özdemir, Ahmet Güler, Engin Uçum, Esengül Toyboğa, Gökhan Toyboğa, Mikail Dede, Meryem Altuntaş.

İşte olay yerinden kareler:




Ankara\'da Halk Otobüsü Köprüden Uçtu: 1 Ölü, 12 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Halk Otobüsü Köprüden Uçtu: 1 Ölü, 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Jack: Allah yardımcıları olsun , Rabbim herkese hayırlı ölümler versin 28 3 Yanıtla
  • Ankaralı...: Arkadaşlar bu araçlar Ego ile yakından uzaktan alakası yok eski yeşil otobüslerin yerine verilen otobüsler yani şahıs geneli en az iki ortaklı geçen sene muavin olanlar bu sene şöför oldular öncelikle sistemi bir öğrenelim sağlıklı ve saygılı bir yorum için ellerinde telefon ego apk programından Ego takip ederler ve Ego otobüsü her an bir durak arkadan gelir ya önüne kırarlar ya firen yaparlar benim görüşüm Ego otobüsü kullanılması neden mi bir ego şöförü senede psikoterapi ve psikiyatri olmak özere defalarca eğitime giriyor psiko teknik hariç ama bunlar girmiyor kanunen girmesi gerekir ama o kadar çok şöför değişiyor ki denetlenemiyor bu evraklar zaten çoğu şöför amca ve dayı oğlu tam denetlenecek hop o şöför çıktı öbürü geldi oluyor 21 5 Yanıtla
  • Angoralı: Bu hanzo şoförü oldukça kazalar bitmez... 3 21 Yanıtla
  • kafasına göre halk: Size kimse parayla zorla binin demiyor bu bir bilmeden konuşan gevşekler günde kaç saat araba kullanıyorsunuz. Bu iki.. bunlara şu saatte şurayı geçeceksin diyen büyük şehir belediyesi bu üç.. o kasap dediğin şöförde senin gibi insan bu dört.. evde karısına söz geciremeyenin zulm ettiği insan beş. bu arabaları bilerek sıkıştıran bizleriz altı. herkes kendini yargılasın sonra elaleme günah kılsın . YAZIK HANGİNİZ BU KONUDA HAKLISINIZ BİRİNİZ İŞE GEÇKALDIM DİYE YIRTINIR BİRİNİZ HIZLI GİDİYOR DİYE BU İNSANLAR NE YAPSIN O KADAR İNSANIN EGOSUNU TATMİN ETMEK KOLAY DEĞİL.BU GÜN KİMSE BİR EGOYA PARAM YOK DİYE BİNEMEZ AMA BİR DOLMUŞCU BİR OTOBÜSCÜ DİLİN DE CANIN SAĞ OLSUN KELİMESİ GÜDER İYİ BİR DÜŞÜNÜN BUNLARIN SORUMLUSU KİM ..... . HALKMI.... . YOKSA ŞÖFÖRMÜ... EMİNİM AKŞAMLARI TEK ÇOCUĞUUNUZA TAMÜL EDEMİYORSUNUZ... AMA HEPİNİZDE DİL PABUÇ. 7 16 Yanıtla
  • haymana li: En son gecen yil bindim bu otobuse ozel halk otobusu şofer dolmusla yaris yapiyordu uyarmama ragmen isine gelmiyorsa binmessin dedi durakta indim ogun bugun dur binmiyorum bence kimse binmesin bunlar iki lira icin azraille yarisan kasap derhal ozel halk otobusleri trafikten men edilmelidir 21 1 Yanıtla
  • cabbar: Lan ne alaka hemen otobüs şoförü sucluyorsunuz beyaz halk otobüs lerini sucluyorsunuz adam olun biraz 4 16 Yanıtla
  • haci sakir: Geçen aylarda Etimesgut gitmek için bindim hava yağışlı fakat hızı sanki üst sınıf otomobil kadar fazlaydı.inene kadar dua ettim bidaha töbe binersem diye. Trafikten men edilmeli 14 3 Yanıtla
  • darkmen: Şoförler ne yapsın ekmek parası...kazaların nedeni delikdesik yollar küçük bir örnek etimesgut merkez ışıklar ile emisrler ışıklar arası ortalama 3km 94 adet kovar kapağı ve yüzlerce delik yama dar yollar geçmiş olsun ... 6 11 Yanıtla
  • ÖLÜM ARACI: ben her gün görüyorum bunları emin olun kırmızı ışıkta bile durmuyolar adamlar yolu bile sahiplenmişler sonra olan vatandaşımıza oluyo yazık değilmi tıkış tıkış. . bu nasıl denetim böyle can güvenliğimi olur TABİ DEVLET ERKANI PAŞALAR GİBİ MAKAM ARAÇLARI İLE GİTSİNLER YAV ALLAH İÇİN BİDE ŞU VATANDAŞIN HALİNE BAKINN GEREKİYOSA EHLİYETİNE EL KOYUN KARDEŞİM 13 3 Yanıtla
  • AYDIN BİÇEN: Allah yardımcıları olsun. 3 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yüzde 1,97 Değer Kazandı
    13:13 BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yüzde 1,97 Değer Kazandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,97 değer kazanarak 8.980,33 puana çıktı. Bankacılık endeksi yüzde 2,54, holding endeksi yüzde 1,87 değer kazandı. Ulaştırma sektörü yüzde 2,81 ile en çok kazanan, orman kağıt basım ise yüzde 1,15 ile en çok kaybeden sektör oldu. Analistler, küresel pay piyasalarında belirsizliklere rağmen pozitif bir seyir izlendiğini belirtti.

  • İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edilen Anlar Görüntülendi
    13:12 İzmit'te Cadde Ortasında Tabancayla Ateş Edilen Anlar Görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahsın kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde, şahsın 'gel lan buraya' diyerek kovaladığı kayınbiraderine ateş ettiği duyuluyor. Olay sonrası polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, gözaltına alınan kayınbiraderin ise hafif yaralı olduğu belirtildi.

  • Türk Kızılay Siirt Şubesi, Ramazan Boyunca 400 Kişiye Evlerine Yemek Ulaştırıyor
    13:11 Türk Kızılay Siirt Şubesi, Ramazan Boyunca 400 Kişiye Evlerine Yemek Ulaştırıyor

    Türk Kızılay Siirt Şubesi, ramazan boyunca her gün 400 kişinin evine yemek ulaştırıyor. Kızılay gönüllülerinden oluşan ekipler, AŞ evinde hazırlanan yemekleri Algül ve Doğan mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor. Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Kızılay'ın her ramazanda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere destek çıktığını belirtti. Ramazan boyunca Siirt'te her gün 400 aileye sıcak yemek servisi sunulacağını dile getiren Tanık, 'İhtiyaç sahiplerine ayrıca kuru gıda ve periyodik yardımlar da sürüyor. Kızılay gönüllülerimizle birlikte her gün bir veya iki mahallede 400 ailenin evine üç çeşit yemek ulaştırıyoruz. Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam edecek.' dedi.

  • Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
    13:10 Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu

    Elazığ'da bir iş yerinde sobadaki alevin sıçraması sonucu çıkan yangında çatı katı kül oldu. Yangının odunluğa sıçramaması faciayı önledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

  • Tekirdağ'da Evde Hint Keneviri Üretimi Yapan Şüpheli Yakalandı
    13:09 Tekirdağ'da Evde Hint Keneviri Üretimi Yapan Şüpheli Yakalandı

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir evde iklimlendirme sistemi kurarak saksılarda Hint keneviri yetiştiren bir şüpheli yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları bilgi üzerine evde yapılan kenevir üretimine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bir miktar Hint keneviri, kenevir tohumu, ruhsatsız tabanca ve diğer ekipmanlar ele geçirildi. Ev sahibi gözaltına alındı.

  • Denizli'de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı
    13:09 Denizli'de Otomobilin Çarptığı Kişi Yaralandı

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, A.S. tarafından kullanılan bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 89 yaşındaki Mehmet Akyol'a çarptı. Yaralanan Akyol, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikesi olduğu belirtildi. Sürücü A.S. ise gözaltına alındı.

  • Özkan Alp, 71 Evler Mahallesinde İftar Programı Düzenledi
    13:09 Özkan Alp, 71 Evler Mahallesinde İftar Programı Düzenledi

    Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, 71 Evler Mahallesinde düzenlediği iftar programında mahalle sakinleri ile iftar yaptı. Alp, iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinledi ve destek istedi.

  • Saratlı Belediye Başkan Adayı Cuma Kaplan, Maaşını Öğrencilere Dağıtacağını Açıkladı
    13:09 Saratlı Belediye Başkan Adayı Cuma Kaplan, Maaşını Öğrencilere Dağıtacağını Açıkladı

    Saratlı beldesinin SOL Parti Belediye Başkan Adayı Cuma Kaplan, belediyeden maaş almayacağını ve maaşını eşit olarak öğrencilere dağıtacağını söyledi. SOL Parti mitinginde konuşan Kaplan, adaletli ve eşitlikçi bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek istediğini vurguladı.

  • Karaman'da 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor
    13:08 Karaman'da 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor

    Karaman'da bulunan 57 mahallede, 31'i kadın 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor. Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, şehir merkezindeki muhtar adayı sayısının önceki seçime göre arttığını belirtti. Kadın adayların sayısının da arttığı belirtilirken, en çok adayın bulunduğu mahalle Ahmet Yesevi Mahallesi olarak açıklandı.


Advertisement