Ankara'da Darbe Girişimi Tahribatının İzleri Siliniyor - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Darbe Girişimi Tahribatının İzleri Siliniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında,uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşin ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltiyor.

18.07.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sırasında,uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşin ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltiyor.

Büyükşehir ekipleri, darbecilerle çatışmaların en yoğun yaşandığı gecenin sabahından itibaren Bakanlıklar, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Polis Akademisi, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Kocatepe Camii ve Kızılay çevresinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, onarımların yanı sıra temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, kaldırımlardaki kırıkları, yollardaki çökmeleri, kırılan kent mobilyalarını ve heykelleri onarıyor,tankların ezip yerinden soktuğu ağaçları kaldırıyor, ayrıca günlerdir demokrasi sahip çıkmak amacıyla günlerdir vatandaşların nöbet tuttuğu meydanları temizliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da Darbe Girişimi Tahribatının İzleri Siliniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement