Ankara'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Elektrik Kesintisi

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., tesis ve bakım çalışması dolayısıyla bazı il ve ilçelerde 3 Ağustos 2016 itibarı ile elektrik kesintisinin yaşanacağını duyurdu.

31.07.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., tesis ve bakım çalışması dolayısıyla bazı il ve ilçelerde 3 Ağustos 2016 itibarı ile elektrik kesintisinin yaşanacağını duyurdu.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, Ankara'nın Altındağ, Etimesgut, Çubuk,Gölbaşı, Haymana, Keçiören, Mamak ve Sincan ilçelerinde ki bazı mahalle ve sokaklarda elektrik kesintilerinin yaşanacağı belirtildi. Buna göre kesintinin yaşanacağı bazı mahalle ve sokaklar şöyle:

"Ankara İli Altındağ ilçesine 09.00 - 17.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Doğu Mahallesi, Gülpınar Mahallesi,Ahiler Mahallesi Çağdaş Sokak ve Beşikkaya Mahallesi'nde ki bazı sokaklara elektrik verilmeyecek. Ankara İli Çubuk ilçesinde 09.00 ve 15.00 saatleri arasında Güldarpı Mahallesi Karaağaç, Çayyolu, Harmanyolu, Ortayol sokaklarına bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Ankara ili Etimesgut ilçesinde ise 09.30 ve 17.30 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Alsancak Mahallesi ve 30 Ağustos Mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Ankara ili Gölbaşı ilçesine 11.00 ile 14.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle Bahçelievler Mahallesi 319, Ankara Üniversitesi Kampüsü, Teknokent Sokaklarına enerji verilemeyecektir. 17.00 ile 20.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle Bahçelievler Mahallesi 319, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Teknopark sokaklarına enerji verilemeyecektir. Keçiören ilçesine 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Adnan Menderes Mahallesi, Adnan Kahveci, Aktepe Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Esertepe Mahallesi ve Çiçekli Mahallesinin bazı sokaklarında elektrik kesintisi olacak."

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Bartın, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı ilçelerinde de elektrik kesintilerinin yaşanacağını bildirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement