Ankara'da Ev Yangınları - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Ev Yangınları

Beypazarı ilçesinde iki ayrı mahallede çıkan yangında, 2 ev kullanılmaz hale geldi, 2 ev de zarar gördü; Çubuk ilçesinde ise bir binanın çatısında çıkan yangına müdahale ederken kiremitlerin kırılması sonucu düşerek yaralanan 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

22.09.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı ilçesinde iki ayrı mahallede çıkan yangında, 2 ev kullanılmaz hale geldi, 2 ev de zarar gördü; Çubuk ilçesinde ise bir binanın çatısında çıkan yangına müdahale ederken kiremitlerin kırılması sonucu düşerek yaralanan 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Beypazarı Adaören Mahallesi'nde Süleyman ve Mustafa Çakıroğlu kardeşlere ait ahşap evde kimsenin bulunmadığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına önce vatandaşlar müdahale etti.

Ankara ve Beypazarı'ndan gelen itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangında, Çakıroğlu kardeşlere ait ev kullanılamaz hale geldi, Ali Ürün ve Süleyman Demirkol'a ait ahşap evler de zarar gördü.

İncepelit Mahallesi'nde çıkan yangında ise İlyas Dönmez'e (85) ait ahşap ev kullanılamaz hale geldi.

Yangının, evin yanındaki kömürlükte çıktığı ileri sürüldü.

Yangına müdahale ederken düştüler

Çubuk ilçesinde ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öztepe Sokak'ta Ali İhsan Aşgit'e ait 2 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Vatandaşlar, yangına kendi imkanlarıyla müdahale etti. Çatıya çıkan vatandaşlardan Özgür Aşgit ve Doğan Karabıyık, kiremitlerin kırılması nedeniyle çatının iç kısmına düşerek yaralandı. Yaralılara, mahalleye gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansta müdahale edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine vatandaşlar tarafından ayran ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'da Ev Yangınları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement