Ankara'da Firari Mahkumun Yakalanması - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Firari Mahkumun Yakalanması

Ankara\'da Firari Mahkumun Yakalanması

Ankara'da tedavi için getirildiği hastaneden iki jandarmayı silahla yaralayıp kaçtıktan sonra yakalanan mahkum ile ona yardım eden eşi, haklarında alınan ek gözaltı kararı sonrasında yeniden emniyete götürüldü.

09.07.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da tedavi için getirildiği hastaneden iki jandarmayı silahla yaralayıp kaçtıktan sonra yakalanan mahkum ile ona yardım eden eşi, haklarında alınan ek gözaltı kararı sonrasında yeniden emniyete götürüldü.

Güdül Cezaevinden tedavi için getirildiği Ankara Numune Hastanesinde, eşi ve bir yakınının yardımıyla firar ettikten sonra yakalanan Eyüp Hızarcı ile eşi Deniz Hızarcı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş ise delillerdeki eksiklik nedeniyle şüpheliler hakkında bir gün ek gözaltı kararı aldı.

Karar sonrasında şüpheli karı koca yeniden emniyete götürüldü.

Şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Mahkum Hızarcı, 7 Temmuz'da Ankara Numune Hastanesinde, tabancayla iki jandarmanın yanı sıra bazı vatandaşları yaralayıp firar etmişti. Polis, dün akşam saatlerinde Karapürçek'te saklandığı evde Eyüp Hızarcı'yı yakalamıştı.

Eyüp Hızarcı ve eşi ile birlikte, Hızarcı'nın kaçmasına ve saklanmasına yardım ettiği öne sürülen iki kişi daha gözaltına alınmış, bu kişiler savcılık talimatıyla emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Firari Mahkumun Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement