Ankara'da Güvenlik Riskine "Led"Li Önlem - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Güvenlik Riskine "Led"Li Önlem

Büyükşehir Belediyesi, yayaların korktukları için kullanmaktan çekindikleri Keçiören Fatih Köprüsü'nün altını led sistemiyle aydınlattı.

20.01.2015 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla Keçiören Fatih Köprüsü'nün altını led sistemiyle aydınlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent merkezinde alt geçit ve tünelleri led aydınlatma sistemleriyle donatan Kent Estetiği Dairesi, yaya geçişlerinin olduğu bölgelerin de aydınlatmasını sağlayarak güvenlik risklerini ortadan kaldırıyor.

Kent Estetiği Dairesi Kent Bakım Onarım ekipleri, vatandaşların taleplerini değerlendirerek, daha çok yayaların kullandığı Fatih Köprüsü'nün altına led aydınlatma sistemi uyguladı.

Böylece hem sürücü hem de yayaların güvenliği sağlandı. Daha önce yayaların korktukları için kullanmaktan çekindikleri köprü altının aydınlatılması, suça eğilimli kişiler için caydırıcı oldu.

Öte yandan, led aydınlatma sistemleriyle kente estetik kazandırıldığı ve elektrik harcamalarında büyük oranda tasarruf sağlandığı bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Güvenlik Riskine 'Led'Li Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement