Ankara'da Kar Yağışı Başladı Ekipler Yollara Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Kar Yağışı Başladı Ekipler Yollara Düştü (2)

Ankara\'da Kar Yağışı Başladı Ekipler Yollara Düştü (2)

Başkent'ten KAR MANZARALARI Lapa lapa yağan kar, Yenimahalle'de kartpostallık görüntüler oluşturdu.

19.02.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'ten KAR MANZARALARI

Lapa lapa yağan kar, Yenimahalle'de kartpostallık görüntüler oluşturdu. Yenimahalle'deki parklar, vatandaşın akınına uğradı. Büyük küçük onlarca kişi, karın ve manzaranın tadını parklarda çıkardı.

Yaz mevsimi boyunca rengarenk çiçekleri, yemyeşil ağaçları ile vatandaşların buluşma yeri olan Yenimahalle Belediyesi parkları, kış aylarında da dolup taşıyor. Önceki gün etkili olan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, parklarda keyifli vakit geçirdi.

Okulların da tatil olmasıyla birlikte özellikle çocuklar, kar tapu oynayarak keyifli dakikalar geçirdi. Ellerine poşetlerini alan bazı afacanlar da kayarak tatilin ve karın tadını çıkardı. Çocuklarıyla birlikte kartopu oynayan ebeveynler ise çocukluklarına geri dönerek gönüllerince eğlendi.

Muhteşem kar manzaraları çiftleri de aşka getirdi. Karda el ele yürüyüş yapan çiftler, romantik dakikalar geçirdi. Kimi vatandaşlar ise fotoğraf çekinerek anı ölümsüzleştirdi.

Vatandaşlar karın tadını parklarda doyasıya yaşarken, Yenimahalle Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri de karla mücadele ediyor.  Yoğun kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçen ekipler, yolları açık tutarak trafiğin aksamaması için büyük uğraş veriyor. Ekipler, yaya kaldırımlarını da olası kazalara karşı temizliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Kar Yağışı Başladı Ekipler Yollara Düştü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement