Ankara'da Kazada Ağır Yaralanan Baba ve Oğlu Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Kazada Ağır Yaralanan Baba ve Oğlu Yaşamını Yitirdi

Ankara\'da Kazada Ağır Yaralanan Baba ve Oğlu Yaşamını Yitirdi

Ankara'da kazada ağır yaralanan baba ve oğlu yaşamını yitirdi ANKARA'nın Kazan İlçesi'nde dün otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ağır yaralanan baba ve oğlu kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

20.08.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da kazada ağır yaralanan baba ve oğlu yaşamını yitirdi

ANKARA'nın Kazan İlçesi'nde dün otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ağır yaralanan baba ve oğlu kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Aynı kazada, yaralanan 2 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza, dün Ankara Bulvarı Vakıf Caddesi Kavşağında Yusuf Koç yönetimindeki 06 RFY 61 plakalı otomobil, kavşaktan dönen Fazlı Akkaya'nın kullandığı 06 BR 8647 plakalı hafif ticari araca çarptı. Sürücü Fazlı Akkaya ile Selahattin Civan ve oğlu Alladdin Civan ile dedesiyle aynı adı taşıyan Selahattin Civan yaralandı. Yaralılardan dede Selahaddin Civan ve oğlu Alaaddin Civan çarpmanın etkisiyle araçtan dışarı fırlayarak ağır yaralandı.

Yaralı 4 kişi Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından dede Selahaddin, oğlu Alaaddin ve torun Selahaddin Civan, Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ağır yaralılardan dede 69 yaşındaki Selahattin Civan ve oğlu 42 yaşındaki Alaaddin Civan tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamlarını yitirdiler.

Diğer araç sürücüsü Yusuf Koç ise kazanın ardından gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Kazada Ağır Yaralanan Baba ve Oğlu Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement