Ankara'da Memurlar Teröre Tepki İçin İş Bırakacak - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Memurlar Teröre Tepki İçin İş Bırakacak

Ankara\'da Memurlar Teröre Tepki İçin İş Bırakacak

Ankara'da 17 Eylül'de 14 STK'nın gerçekleştireceği 'Teröre hayır, Kardeşliğe evet' mitingine katılmak için memurlar yarım gün iş bırakacak.

15.09.2015 11:07  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 17 Eylül Perşembe günü saat 16.30'da 14 STK'nın gerçekleştireceği 'Teröre hayır, Kardeşliğe evet' mitinge katılmak için memurlar yarım gün iş bırakacak.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalar tarafından alınan karar gereği Ankara'da gerçekleştirilecek eyleme katılmak için Ankara'daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yarım günlük iş bırakma kararı alındı.

"KARDEŞLİĞE EVET DİYECEĞİZ"

İş bırakma kararı ile ilgili konuşan Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci "Türkiye'de STK'lar perşembe günü Ankara'da teröre karşı tek yürek ve tek vücut olacaklar. Sıhhiye'den Eski Meclis'e kadar büyük bir yürüyüş gerçekleştirecek teröre hayır, kardeşliğe evet diyeceğiz." dedi.

"YÜRÜYÜŞ İÇİN HAZIR OLACAĞIZ"

Önder Kahveci, "Bu büyük yürüyüşe en üst düzeyde katılımın sağlanması için Ankara'daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yarım günlük iş bırakma kararı aldık. İş bırakan tüm üyelerimiz saat 16.30'da 'Teröre hayır, Kardeşliğe evet' yürüyüşünde hazır bulunacaklardır. İdarelerin ve vatandaşların kamu çalışanlarımızı anlayışla karşılayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Memurlar Teröre Tepki İçin İş Bırakacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • demir: terörün alasi sizsiniz 2 19 Yanıtla
  • polis : polis de 1 saat bıraksa ya 5 0 Yanıtla
  • ARES: işinizi yapın lan.siz o eylemi oslo ve dolmabahçe görüşmelerinde yapacaktınız 3 0 Yanıtla
  • denizz: HALA ŞEREF KELİMESİYLE HDP Yİ YANYANA KOYAN AHMAKLAR VARSA SİZE YAZIKLAR OLSUN PKK AYNADAKİ YÜZÜ PKK DIR. BATIDA BARIŞTAN BAHSEDER AMA DOĞUDA DİBİNE KADAR PKK YA YARDIM EDER..KONUŞUN BUNLARI YÜREGİ OLAN VARSAA 0 2 Yanıtla

Advertisement