Ankara?da Müdahale - Son Dakika
Güncel

Ankara?da Müdahale

Ankara?da Müdahale

Ankara'da müdahale Halkevleri üyesi bir gurup 12 Nisan'da gerçekleştirecekleri 'Yürü üstüne üstüne' mitingi için Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan üst geçidin merdivenlerine afiş yapıştırmak istedi.

06.04.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da müdahale

Halkevleri üyesi bir gurup 12 Nisan'da gerçekleştirecekleri 'Yürü üstüne üstüne' mitingi için Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan üst geçidin merdivenlerine afiş yapıştırmak istedi. Polis ekipleri yaptıklarının kanuna aykırı olduğunu belirterek gruba müdahale etti. Müdahalede 18 kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

Kızılay'da toplanan Halkevleri üyesi bir gurup 12 Nisan'da gerçekleştirecekleri 'Yürü üstüne üstüne' mitingi için Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan üst geçidin merdivenlerine afiş yapıştırmak istedi. Bunun üzerine polis ekipleri yaptıklarının kanuna aykırı olduğunu belirterek gruba izin vermedi. Bu sırada polis ekipleri ile gurup üyeleri arasında arbede yaşandı. Arbede üzerine çevik kuvvet polisleri gruba müdahale etti. Yaka paça göz altına alınan Halkevleri üyeleri, kelepçelenerek Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Müdahalede 18 kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

(GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK)

Haber: Tahsin GÜNER- Muhammet BAYRAM/ ANKARA (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara?da Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement