Ankara'da Oynanan Amatör Maçta Kavga - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Oynanan Amatör Maçta Kavga

Ankara\'da Oynanan Amatör Maçta Kavga

Ankara'da oynanan amatör maçta kavga Yozgat 1959 takımının yedek kulübesinden bir futbolcu ile Kazan Belediye Spor oyuncusu arasında sözlü sataşma ile başlayan tartışma sonucu yumruklaşma başladı.

24.01.2016 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da oynanan amatör maçta kavga

Yozgat 1959 takımının yedek kulübesinden bir futbolcu ile Kazan Belediye Spor oyuncusu arasında sözlü sataşma ile başlayan tartışma sonucu yumruklaşma başladı. Bu sırada saha adeta arenaya döndü

Kazan Emniyet Müdürü Murat Sansar ise otomobil altında kalmaktan son anda kurtuldu

Ankara'nın Kazan ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'inde Kazan Belediye Spor ile Yozgat 1959 Futbol Kulübü arasında oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı, yumruk ve tekmeler havada uçuştu.

Liderliği yakından ilgilendiren maçta, grubun ikinci takımı 25 puanlı Yozgat ekibi ile 24 puanla üçüncü sırasında bulunan Kazan ekibi arasında oynanan maçın sonucu, 3-2 konuk takımın galibiyetiyle sona erdi. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Yozgat 1959 takımının yedek kulübesinden bir futbolcu ile Kazan Belediye Spor oyuncusu arasında sözlü sataşma ile başlayan tartışma sonucu yumruklaşma başladı. Bu sırada saha adeta arenaya döndü.

Futbolcular arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya girenlerin de tekme ve yumruklara maruz kaldığı olaylara dışarıdan seyirciler de dahil oldu. Kazan Spor taraftarının az sayıda olması, olayların seyircilere sıçramasının önüne geçti. Takımlarını yalnız bırakmayan yüzlerce Yozgat Spor taraftarı da çıkış kapısının önüne gelerek, sahayı taş yağmuruna tutarak Kazan Spor'lu oyuncuların soyunma odasına gitmesine engel oldu.

Polis eşliğinde soyunma odasına gitmeye çalışan Kazan Spor oyuncuları ile Yozgat Spor seyircileri arasında sözlü sataşmalar yaşanırken ev sahibi takımın bir oyuncu, bu sırada konuk takımın seyircileri arasında kalıp, tekme ve yumruklara maruz kaldı. Yaralanan futbolcu, arkadaşlarının yardımı ile soyunma odasına götürüldü. Olaya müdahale etmeye çalışan polis ekibi, konuk ekibin taraftarlarını otobüslere bindirip, göndermekte oldukça zorlandı.

Yozgat sporlu futbolcuları taşıyan otobüsün hareket ettiği sırada, bir vatandaş ise çalışır durumdaki aracından inerek otobüsün peşinen koşmaya çalıştı. Bu sırada sürücüsüz otomobil geri manevray yapmaya başladı. Arkada bulunan Kazan Emniyet Müdürü Murat Sansar ise otomobil altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Oynanan Amatör Maçta Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement