Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ankara\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ankara'da kavşakta çarpışan otomobil ile minibüs, kayarak otobüs durağına daldı.

12.01.2013 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da kavşakta çarpışan otomobil ile minibüs, kayarak otobüs durağına daldı. Kazada aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Yenimahalle Mesa Kavşağı'nda sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kızılay'dan Polatlı istikametine giden Mikail K. kontrolündeki 06 KFR 46 plakalı minibüs ile Çayyolu'ndan Bağlıca yolu istikametine gitmekte olan Mustafa Şahin idaresindeki 06 PES 20 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürüklenen minibüs ile otomobil otobüs durağına girdi. Kazada otomobilde bulunan Mustafa Şahin, Ünal Şahin, Asuman Şahin ile Saadet Şahin yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Saadet Şahin, sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Saadet Şahin'in cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Minibüsün sürücü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti. Kazada otomobilin hurdaya döndüğü görüldü. Ekipler, kazanın kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiğini ifade etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement