Ankara'da Yalnız Değilsiniz " Projesi - Son Dakika
Yerel

Ankara'da Yalnız Değilsiniz " Projesi

Ankara\'da Yalnız Değilsiniz " Projesi

Ankara’da okuyan Giresunlu öğrenciler bir platform kurarak, Ankara’ya okumak için gelecek olan başka Giresunlu öğrencilere yaşayacakları zorluklara karşı her an yardım edecekleri bir proje hazırladılar.

21.07.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da okuyan Giresunlu öğrenciler bir platform kurarak, Ankara'ya okumak için gelecek olan başka Giresunlu öğrencilere yaşayacakları zorluklara karşı her an yardım edecekleri bir proje hazırladılar. Platform üyeleri bu yıl uygulayacakları, "Ankara'da Yalnız Değilsiniz " sosyal sorumluluk projesi hakkında Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.

Giresunlu Öğrenciler Platformu adına konuşan Şükran Gürak, Ankara Giresunlular Derneği olarak hafta sonları üniversite öğrencileri ile buluştuklarını, birlikte çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, " Bu yıl Giresun'dan Ankara'ya üniversite kaydı yaptırmak için gelen öğrencilerimizi sabah erken saatte otogarda karşılayacağız. Gelen Giresunlu öğrencimizi derneğimize götürüp dinlenmesini sağlayacağız. Kazandığı üniversiteye kayıt yaptırmasında, barınma ve ulaşım konularında yardımcı olacağız. Böylece Giresunlu dayanışmasını, birlikte Giresun için çalışmayı sağlamayı hedefliyoruz. Giresun Belediyesi bundan önceki faaliyetlerimizde yanımızda oldu. Bu sosyal sorumluluk projemizi birlikte yürütmek istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, eğitime her türlü desteği verdiklerine işaret ederek şunları söyledi, " Giresun Belediyesi olarak Giresun Üniversitesi'ni kazanan misafir öğrencileri karşılayıp rehberlik hizmeti veriyoruz. Giresun'dan başka illere üniversite eğitimi için giden öğrencilerimize yardımcı olmak hepimizin görevidir. Ankara Giresunlular Derneği Giresunlu Öğrenciler Platformu'nun bu projesine her türlü katkıyı sağlayacağız. İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa illerindeki derneklerimizin de öğrencilerimize yardımcı olmalarını sağlamalıyız. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu günün öğrencileri gelecekte ülkemizi, ilimizi, belediyemizi yöneten kadrolar olacaktır " diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'da Yalnız Değilsiniz ' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement