Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından, Kızılay’da meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

14.03.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından, Kızılay'da meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

Twitter'in, güvenlik nedeniyle yavaşlatılması nedeniyle, dün gece attığı twit'lerin sabah saatlerinde paylaşıldığını belirten Başkan Gökçek, saldırıyla ilgili yorumlarını paylaştı.

"Kızılay saldırısı alçaklık ötesidir... Durakta otobüs bekleyen insanlara yapılan saldırının hiçbir meşru izahı olamaz" açıklamasını yapan Başkan Gökçek, saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlara rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Yapılan saldırıların milli birliğe yapılan saldırı olduğunu belirten Başkan Gökçek, "…Bazı hainlerin olayları iktidara bağlamaları, sadece siyaset yapma ve bölücülüklerini kapatma arzusudur" dedi.

"…Dün Doğu'da 'Niye operasyon yapmıyorsun' diyen hainler, bugün 'Niye yapıyorsun' diyorsa, bu ihanetin belgesidir" diyen Başkan Gökçek, saldırıların nedenini, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde yapılan askeri operasyonlara bağlayanlara da sert cevap verdi.

Olaylar sonrası HDP'nin yaptığı açıklamaları da samimi bulmadığını ifade eden Başkan Gökçek, HDP milletvekilinin, Merasim Sokak patlamasını gerçekleştiren eylemcinin taziye evine gittiği fotoğrafları da paylaşarak, "Aşağıdaki fotoğraflar, ihanetin ve ikiyüzlülüğün belgeleridir" twit'ini attı.

Başkan Gökçek, şu twitleri attı:

"-Ankara'da patlamayı lanetliyoruz...

-Güvenlik nedeniyle yavaşlatılan Twitter'da dün attığım mesaj,

9 dakika önce ekrana düştü... Yani dün twit atamadık... Yorumlarımız şimdi...

-Kızılay saldırısı, alçaklık ötesidir... Durakta otobüs bekleyen insanlara yapılan saldırının hiçbir meşru izahı olamaz...

-Durakta yaşamlarını yitiren tüm hemşerilerimize Allah'tan rahmet diliyorum... Ailelerine baş sağlığı diliyorum.

-Öncelikle şu konuda anlaşmalıyız... Bu saldırılar milli birliğimize yapılan saldırıdır... Bazı hainlerin olayları iktidara bağlamaları, sadece siyaset yapma ve bölücülüklerini kapatma arzusudur... Yani Doğu'da operasyonlar yapılmasaydı bu olaylar olmayacak mıydı?

-Yani Doğu'yu PKK'ya mı verelim? Dün Doğu'da 'niye operasyon yapmıyorsun' diyen hainler, bugün 'niye yapıyorsun' diyorsa, bu ihanetin belgesidir...

-Dün Gezi'de boy gösterenler, bugün PKK ile işbirliğini ilan etmişlerdir...

-Bu da bu örgütlerin hepsinin vatan haini örgütler olduğunu açıkça ortaya koymaktadır...

-Olay sonrası açıklamalar yapılmıştır... HDP'nin saldırıyı kınayan açıklaması, kesinlikle samimi değildir... Çünkü hem Ankara'da ilk katliamı yapan alçağın evine taziyeye gideceksin, hem de terörü kınayacaksın...

-Aşağıdaki fotoğraflar, ihanetin ve ikiyüzlülüğün belgeleridir...

-Bu yapılanlara alkış tutan ve terörün yanında yer alan kim varsa, başta sanatkar geçinenler, vatan hainidir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Bombalı Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement