Ankara'daki Yaşlı Çiftin Katil Zanlısı Olarak Torunları Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Yaşlı Çiftin Katil Zanlısı Olarak Torunları Gözaltında

Ankara'da evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 75 yaşındaki çiftin katil zanlısı olarak 17 yaşındaki torunları gözaltına alındı.

22.10.2014 20:17  Güncelleme: 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ta evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 75 yaşındaki çiftin katil zanlısı olarak 17 yaşındaki torunları gözaltına alındı.

Hürel Mahallesi 9. Sokak'taki Kaan Apartmanı'nda yaşayan 75 yaşındaki Hasan Ünal ile eşi Zahide Ünal'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, evde hırsızlık bulgusu, kapı ve pencerelerde de zorlama izi tespit edemedi.

Yaşlı çiftin, kapıyı tanıdık birine açtığını değerlendiren cinayet polisi, aile mensuplarının ifadesine başvurdu.

Polis, cinayetin işlendiği gün ortadan kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi H.Ü'nün babasından oğlunu ifadeye çağırmasını istedi. Dedesi ile babaannesinin öldürüldüğü haberi verilen H.Ü. polise ifade vermeye gelmedi.

Bunun üzerine polis, daha önce yaşlı çiftten defalarca para isteyen torun H.Ü'yü şüpheli olarak aramaya başladı. Gencin uyuşturucu bağımlısı olduğunu da tespit eden polis, Altındağ ve Mamak'ı abluka altına alarak zanlının gidebileceği yerleri aradı.

Cinayet polisi, H.Ü'yü Altındağ'da bir parkta yakaladı. Parkta uyuşturucu kullanan zanlının bilincinin yerinde olmadığı belirtildi. Üzerinde kanlı elbiseler bulunan H.Ü, gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Para istediği dedesiyle tartıştığını belirten ve cinayeti itiraf eden zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

-Olay

Mamak'ta Hürel Mahallesi 9. Sokak'taki Kaan Apartmanı'nda yaşayan 75 yaşındaki Hasan Ünal ile eşi Zahide Ünal'dan haber alamayan yakınları, yaşlı çifti evde ölü bulmuştu. Olay yeri inceleme ekipleri, Hasan Ünal'da 11, eşi Zahide Ünal'da 5 bıçak darbesi ve kesikler tespit etmişti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Yaşlı Çiftin Katil Zanlısı Olarak Torunları Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement