Ankara'daki Patlama - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Patlama

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Ankara'daki patlamaya ilişkin, "Bugün acımız çok büyük ve derin.

10.10.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Ankara'daki patlamaya ilişkin, "Bugün acımız çok büyük ve derin. Yüreğimiz burkuldu. Hiç ummadık bir zamanda, ummadık bir yerde, yine bir el düğmeye bastı" dedi.

Aydın, Petrol-İş Sendikası Toplantı Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin herkesin ortak ülkesi olduğunu vurgulayarak, hep birlikte bu gemide yol alındığını ifade etti.

Ülkede huzur, kardeşlik, barış ve ekonomik anlamda ilerlemeler olursa herkesin gelecekte çocuklarıyla bundan istifade edeceğine dikkati çeken Aydın, bir kriz, kaos, terör ve başka sıkıntıların da olması halinde herkesin olumsuz manada bunlardan etkileneceğini söyledi.

İnsanların siyasi partilerinin ve düşüncelerinin farklı olabileceğini anımsatan Aydın, buna rağmen Türkiye ortak paydasında buluşulabilindiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün acımız çok büyük ve derin. Yüreğimiz burkuldu. Hiç ummadık bir zamanda, ummadık bir yerde, yine bir el düğmeye bastı. Maalesef şu an 30 civarında vefat eden kardeşimiz var. 100'ün üzerinde yaralı olduğu söyleniyor. Diliyoruz ve umuyoruz başka vefatlar olmasın. Derinlemesine bu konunun soruşturulması için bütün talimatlar verildi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement