Ankara'daki Patlamada, Gaziantep'te Yaşayan Ali Deniz Uzatmaz da Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamada, Gaziantep'te Yaşayan Ali Deniz Uzatmaz da Hayatını Kaybetti

Ankara\'daki Patlamada, Gaziantep\'te Yaşayan Ali Deniz Uzatmaz da Hayatını Kaybetti

Ankara’da meydana gelen patlamada Gaziantep’te yaşayan Ali Deniz Uzatmaz, hayatını kaybetti.

11.10.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da meydana gelen patlamada Gaziantep'te yaşayan Ali Deniz Uzatmaz, hayatını kaybetti.

Ankara Tren Garı'nda meydana gelen patlamada EMEK Gençlik Partisi üyesi olan Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı, Gaziantep'te ikamet eden Ali Deniz Uzatmaz da hayatını kaybetti. Ali Deniz Uzatmaz'ın bu yıl Mersin Üniversitesi'ni kazandığı, aynı zamanda fotoğraf çektirdiği kız arkadaşı Şebnem Yurtman'ın da patlamada hayatın kaybettiği öğrenildi.

Uzatmaz'ın, Deniz Gezmiş'in ölümünün 43. yıl dönümü anısına Gaziantep'in Balıklı Parkı'nda yaptığı, "Bugün üç fidanı sadece anmak değil, mirası olan sosyalizm bayrağını devralmak, bağımsızlık, demokrasi ve sosyalizm demek, sosyalist mücadeleyi kaldığı yerden sırtlamak, sınıfa bağlılıklarını aynı devrimci duyguyla omuzlamak daha da önem kazanmıştır" diye konuşması dikkat çekmişti.

Ayrıca, Deniz Uzatmaz'ın Facebook'taki arkadaşları "Böyle olmamalıydı sen uçup gitmemeliydin bu fani dünyadan. Nur yüzlü güzel insan her gece rüyalarıma gir olur mu. Deniz'im abim mekanın cennet olsun. Nurlar içinde yat. Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin", "Başım sağolmasın iyi değilim iyi olmayacağım iyi olmayın" gibi paylaşımlar yaparak, üzüntülerini dile getirdiler.

Ali Deniz Uzatmaz'ın ailesinin cenaze teşhisi için dün Ankara'ya gittiği öğrenilirken, cenazenin bugün memleketi olan Kahramanmaraş'ın Narlı ilçesinde defnedileceği öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamada, Gaziantep'te Yaşayan Ali Deniz Uzatmaz da Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement