Ankara'daki Patlamada Ölen Filiz Koçak Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamada Ölen Filiz Koçak Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ankara\'daki Patlamada Ölen Filiz Koçak Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında sonucu meydana gelen patlamada şehit olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olarak çalışan 46 yaşındaki Filiz Koçak'ın cenazesi, Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

19.02.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında sonucu meydana gelen patlamada şehit olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda sivil memur olarak çalışan 46 yaşındaki Filiz Koçak'ın cenazesi, Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Bir süre önce babasını kaybeden ve bekar olan Filiz Koçak, mesai çıkışı İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen patlamada can verdi. Cenaze törenine AK Parti Milletvekili Ali Babacan ile Jülide Sarıeroğlu, MHP Milletvekili Erkan Haberal ve CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Koçak'ın ailesi ile çok sayıda kişi katıldı.

Filiz Koçak'ın cenazesi alana getirildiğinde kız kardeşi Deniz Koçak ve teyzesi tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne Meliha Koçak ve dede Tahsin Koçak, cenaze töreninin yapılacağı yere ambulansla getirildi. Ayakta durmakta zorlanan anne, tekerlekli sandalye ile katıldığı törende gözyaşı döktü. 2 ambulans, ise alanda hazır bekletildi.

Şereflikoçhisar Şerefiye Camii'nde kılınan cuma namazının ardından gerçekleşen cenaze törenine, Babacan'ın yanı sıra Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Koçak'ın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ali Babacan'ın aileyeye taziye verdiği sırada anne Meliha Koçak, "Böyle devlet olmaz, canımızı yaktılar, ülkeye düzen versin. Kuzularımız her gün gidiyor" diyerek tepki gösterdi. Koçak'ın cenazesi Şereflikoçhisar şehir mezarlığında toprağa verildi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamada Ölen Filiz Koçak Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement