Ankara'daki Patlamada Yaralanan Sendikacı Karabük'e Getirildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamada Yaralanan Sendikacı Karabük'e Getirildi

Ankara\'daki Patlamada Yaralanan Sendikacı Karabük\'e Getirildi

Ankara'da barış mitingi öncesinde meydana gelen patlamada yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik, yolcu otobüsü ile Karabük'e getirildi.

11.10.2015 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da barış mitingi öncesinde meydana gelen patlamada yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik, yolcu otobüsü ile Karabük'e getirildi.

Patlamada sol bacağından yaralanan Ersin Tetik, Ankara'da ilk tedavisi yapıldıktan sonra arkadaşları tarafından yolcu otobüsüne bindirildi. Otobüsün arka koltuğuna yatırılan Tetik, 3 saat süren yolculuğun ardından Karabük'e ulaştı. Tetik, tedavisinin devam etmesi için Özel Medikar Hastanesi'ne götürüldü. Tetik ile birlikte Ankara'ya giden grup da aynı otobüsle döndü. Büyük patlamanın tanıkları otobüsten inerek kendilerini karşılayan yakınlarıyla kucaklaştı.

Eğitim Sen Şube Başkanı Cevat Soylu, 45 kişi ile mitinge katılmak üzere Ankara'ya gittiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Arabamızı park ettikten sonra yürüyüş alanına ulaşmak için Ankara Tren Garı'na doğru gidiyorduk. Yürürken yaklaşık 50 metre arkamızda ilk önce bir patlama ve arkasından büyük bir patlama oldu. Alanın durumu anlatılacak gibi değildi. Yaşananlar anlatılacak gibi değil. Yerde kan revan içinde olan insanları gördükçe o anı anlatmak bile istemiyorum. Bu şuna kadar ülkemiz tarihinin en kanlı terör eylemi. Karabük'ten bir tek SES Şube Başkanımız olay yerine biraz daha yakın olduğundan bacağından yaralandı. Şuanda bacağında çatlak var ve şarapnel parçalarından dolayı kanaması devam ediyor."

Cevat Soylu, Ersin Tetik'in Ankara'da gerekli tedavisinin yapıldığını, yoğunluktan ambulans bulmak imkanı olmadığı için otobüsle arkadaşlarını getirdiklerini söyledi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamada Yaralanan Sendikacı Karabük'e Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement