Ankara'daki Saldırı Uşak'a Şehit Ateşi Düşürdü - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Saldırı Uşak'a Şehit Ateşi Düşürdü

Ankara\'daki Saldırı Uşak\'a Şehit Ateşi Düşürdü

Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren 28 kişiden Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer'in memleketi Uşak'a da ateş düştü.

18.02.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren 28 kişiden Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer'in memleketi Uşak'a da ateş düştü. Şehidin babası Ankara'ya giderken, acı haberi alan annesi hastaneye kaldırıldı.

Ankara'daki terör saldırısında Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer de şehit düştü. Evli ve iki çocuk babası 23 yıllık asker Erkan Tümer'in Uşak'ın Banaz İlçesi'ne bağlı Banazköy'de yaşayan babası Necmettin Tümer'in, Ankara'ya gittiği öğrenildi. Anne 65 yaşındaki Hatice Tümer ise eve gelen yetkililerce iletilen şehadet haberini öğrenince yıkıldı. Fenalaşan anne Hatice Tümer, eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Banaz Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

KENTTE ÜZÜNTÜ HAKİM

Şehit haberi başta Banaz ve Banazköy olmak üzere Uşak'ta üzüntü yarattı. Egemen ve Yeşim isimli iki çocuğu olan Hava Astsubay Erkan Tümer'in son olarak 20 gün önce bir yakınının cenazesi için memleketi Uşak'a geldiği belirtildi. Şehidin baba ocağı Türk bayrakları ile donatılırken, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner şehidin yakınlarına taziyelerini iletti.

DAYISINDAN 'TERÖR SON BULSUN DİLEĞİ'

Şehidin dayısı Mustafa Arslan, terör belasının son bulmasını isteyerek, "Yeğenim 23 yıllık askerdi. Eşi Nihal ve iki çocuğu ile örnek bir babaydı. Vatanını severdi, Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun. Terör belasının artık sona ermesini istiyorum. Başka anneler ağlamasın" dedi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Saldırı Uşak'a Şehit Ateşi Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement