Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısı

ADANA/ Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fevzi Sert'in cenazesi Adana'nın Kozan ilçesinde, Orhan Işıktaş'ın cenazesi de Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

11.10.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA/ Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Fevzi Sert'in cenazesi Adana'nın Kozan ilçesinde, Orhan Işıktaş'ın cenazesi de Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

TCDD İskenderun Müdürlüğü çalışanı Fevzi Sert'in (45) cenazesi, Kozan ilçesinin Ayşehoca Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Burada "helallik" alınmasının ardından bir süre omuzlarda taşınan, üzerine Türk bayrağı örtülen tabut, mezarlık yolunun çamurlu olması sebebiyle ambulansla taşınamadığından bir traktör römorkuna konularak köy mezarlığına götürüldü.

Kılınan cenaze namazı sonrası Sert'in cenazesi, annesi Sultan ve babası Hüseyin Sert'in kabrinin de bulunduğu köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

3 çocuk babası Fevzi Sert'in ailesinin uzun yıllar önce Tunceli'nin Ovacık ilçesinden gelerek Kozan'a yerleştikleri öğrenildi.

Cenazeye Sert'in yakınları ve mesai arkadaşları ile CHP İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu ve vatandaşlar katıldı.

Terör saldırısında hayatını kaybedenlerden üniversite öğrencisi Orhan Işıktaş'ın cenazesi de Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Akarsu köyünde toprağa verildi.

Saldırıda ölen Gazi Güray için de Mersin Cemevi'nde tören düzenlendi. Çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından Güray'ın cenazesi, defnedilmek üzere Tunceli'ye gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement