Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısı

Ankara\'daki Terör Saldırısı

Memur Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman, Ankara’da yaşanan hain saldırıyı değerlendirerek, terörü ve teröristi şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.

12.10.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman, Ankara'da yaşanan hain saldırıyı değerlendirerek, terörü ve teröristi şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Karaman, Ankara tren garı önünde meydana gelen patlama neticesinde yüze yakın vatandaş hayatını kaybetmesinin oluşturduğu büyük hüzün bütün yurdu kaplamışken, Erzurum Şenkaya'da Eskişehirli bir Mehmetçiğin hain PKK tarafından şehit edildiği haberinin acılarını katladığını anlattı. Muammer Karaman, şehit Şükrü Şahin'in akrabalarına, Ankara'daki miting organizasyonunu yapan sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere tüm Türkiye'ye başsağlığı yaralı vatandaşlara da acil şifa diledi . Birlik ve beraberlik mesajlarının verilerek terörün istediği korku ikliminin önüne geçilmesi gerekirken, sorumsuz açıklamalarla teröristin ekmeğine yağ sürüldüğünü ifade eden Karaman şunları söyledi:

"Ankara'daki ay yıldızlı bayraklarla PKK ve tüm terör örgütlerine karşı verilecek mesaja karşı, duruşunu açıkça ilan eden bölücü örgüt destekçilerinin Ankara Tren Garı önündeki patlamayı PKK terörünü ve teröristini cici çocuklara dönüştürmeye dönük başka bir toplumsal hareketlilik oluşturma gayretlerine alet olmama konusunda milletimizi hassas davranmaya davet ediyoruz. 'Katil devlet' sloganları atanlara Eskişehir en büyük cevabını, kamu güvenliği adına ve ortak geleceğimiz adına Erzurum'un soğuk topraklarında bıraktığı ve bugün Reşadiye Camii'nde kendisine son vazifesini yapacağı şehidi ile vermektedir. Memur Sen ailesi olarak yaşadığımız bu büyük acıları kalbimizde yaşadığımızı bir kez daha ifade ediyor. Milletimize başsağlığı diliyoruz. Ölen vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifa yakınlarına sabır diliyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement