Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısı

Ankara'daki terör saldırısında şehit düşen Hava Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer'in Uşak'taki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.

18.02.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki terör saldırısında şehit düşen Hava Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer'in Uşak'taki babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Banaz ilçesine bağlı Banazköy'de yaşayan şehidin babası Necmettin Tümer'in, saldırıyı duyduktan sonra Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Necmettin Tümer'in, oğlunun şehadet haberini telefonla bildirmesinin ardından rahatsızlanan 65 yaşındaki anne Hatice Tümer, eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Egemen ve Yeşim adlı iki çocuğu bulunan 23 yıllık asker Erkan Tümer'in en son 2 hafta önce bir yakınının cenazesi için Uşak'a geldiği belirtildi.

Erkan Tümer'in dayısı olan Banazköy Muhtarı Mustafa Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "terör belası"nın son bulmasını istedi. Arslan, "Başka anneler ağlamasın, vatan sağ olsun" dedi.

Baba ocağına Türk bayrağı asılırken, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner de taziyelerini iletmek üzere şehidin ailesinin evine gitti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement