Ankara'daki Terör Saldırısı Model Winnie'yi Korkuttu - Son Dakika
Magazin

Ankara'daki Terör Saldırısı Model Winnie'yi Korkuttu

Forum Fashion Week için İstanbul'a gelen ABD'li top model Chantelle Winnie, "Televizyondan bombalama olayını seyrettim, çok etkilendim. Otelden çıkmayacağım." dedi.

12.10.2015 11:18  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li top model Chantelle Winnie, Forum Fashion Week için İstanbul'a geldi.
Marmara Forum podyumunda muhabirlerin sorularını yanıtlayan Winnie "Televizyondan bombalama olayını seyrettim, çok etkilendim. Bir günümü boş bırakıp şehri gezmeyi planlıyordum ama fikir değiştirdim. Otelden çıkmamayı tercih edeceğim." dedi.

"HEM KORKTUM HEM ÜZÜLDÜM"

Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili Kanadalı model "Hem korktum hem de çok üzüldüm. Barış için bir araya gelmiş insanlara karşı böyle bir eylemde bulunulmasına inanamıyorum." diyerek duygularını paylaştı.

LEKELERİYLE BARIŞIK

Moda dünyasında emin adımlarla ilerleyen Chantelle Winnie, gerçek adıyla Chantelle Winnie Brown doğuştan vitiligo hastası. Lekeleriyle barışan ve her geçen gün kendini daha çok seven top model Adriana Lima'dan sonra lüks İspanyol marka Desigual'ın de yüzü.

"İNEK" VE "ZEBRA" DİYE DALGA GEÇİYORLARMIŞ

Siyahi teninde beyaz lekeler açan bu hastalık yüzünden çocukken sık sık çevresinin kendisiyle 'inek' ya da 'zebra' diye dalga geçtiğini söyleyen 20 yaşındaki model, "Siyah ve beyaz insanlar var. Ben her ikisiyim ve mutluyum" diyor.

VİTİLİGO NEDİR?

Vitiligo, deride ve mukozalarda "beyaz lekelerle seyreden" bir cilt hastalığıdır. Deriye renk veren hücrelerde hasar vardır ve buna bağlı olarak hasarın bulunduğu bölgede beyaz renkte yamalı bir görünüm oluşur. Hastalığın seyri kişiden kişiye değişir. Bazıları çok hızlı yayılırken, bazıları uzun yıllar aynı şekilde kalır. Stres, hastalık ve travmalar ise hastalığı hızlandırır. Oluşumuyla ilgili bazı teoriler olsa da sebebi kesin olarak bilinmemektedir.

Ankara\'daki Terör Saldırısı Model Winnie\'yi Korkuttu

Son Dakika Magazin Ankara'daki Terör Saldırısı Model Winnie'yi Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Istanbul: Bu bizim boyacı farukun kızı 28 29 Yanıtla Istanbul: Muğlalı kaşıntın var galiba 0 0
  • Kocaeli: rabbim yardimciisi olsun 41 0 Yanıtla
  • iste: size ancak o pacavralar kefen olur 3 2 Yanıtla
  • .: çikolata gibisin ekmegin üzerne süreyim seni 0 0 Yanıtla

Advertisement