Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Kentteki 86 sivil toplum kuruluşundan oluşan Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, öğretmenevinde düzenlenen basın toplatısında terörü kınadı.

12.10.2015 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentteki 86 sivil toplum kuruluşundan oluşan Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, öğretmenevinde düzenlenen basın toplatısında terörü kınadı.

Platfom dönem sözcüsü ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Ankara'da terör saldırısı yapanları lanetledi. Milleti sağduyuya davet eden Bahşi, " Suruç'ta ve Diyarbakır mitinginde meydana gelen terör saldırıları ile Ankara'da yaşanan patlamalar birbirinden farklı değildir. Amaç kaos meydana getirerek, birlik ve beraberliği bozmaktır" dedi.

Bahşi, yaşanan insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişi ve gurupların işleyebileceğine işaret ederek, terörizmin ve teröristlerin hedefinin birlikte yaşama iradesini ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.

Türkiye'nin küresel bir senaryo ile karşı karşıya olduğunu öne süren Bahşi, "Bu senaryoda rol alan aktörleri iyi tanıyor ve uyarıyoruz. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryolarda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha oyunları boşa çıkarabilmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Bahşi, hain terör saldırısı faillerinin ve azmettiricilerinin bir an önce tespit edilmesi ve onlara gereken cezanın verilmesini istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement