Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Düzce Üniversitesi (DÜ), Düzce Gazeteciler Cemiyeti ve Yığılca AK Parti ilçe Başkanlığı, Ankara'da askeri araçların geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

19.02.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi (DÜ), Düzce Gazeteciler Cemiyeti ve Yığılca AK Parti ilçe Başkanlığı, Ankara'da askeri araçların geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

DÜ Senatosu, başkentteki menfur saldırıyı lanetlediklerini bildirerek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

DÜ olarak, bir insanlık suçu olan terör eylemlerini gerçekleştiren, destekleyen ve bu terörist faaliyetlere zemin hazırlayanları kınadıkları belirtilen açıklamada, "Şer odaklarının insanlık dışı yöntemlerle hain amaçlarına ulaşamayacaklarını bir kez daha vurguluyoruz. Milletçe ve devletçe çok zor bir süreçten geçmekte olduğumuzun bilinciyle, her zamankinden daha çok milli birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" ifadeleri kullanıldı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Erol Tayhan da, yayımladığı mesajında, saldırının Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne tuzak olduğunu belirtti.

Bombalı saldırının "hainlik ve gaddarlık" olduğunu vurgulayan Tayhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve masum halkımıza yapılan saldırı Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne sıkılmış bir tuzağın dışa yansımış halidir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum."

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ise Ankara'da yapılan bombalı terör saldırısını lanetlediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun. Gün bir olma birlik olma günüdür. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecek ve bu terör saldırılarının bedeli kat ve kat ödetilecektir. Ayrıca terörü destekleyen ve terör üzerinden siyaset yapanları da lanetliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement