Ankara'daki Terör Saldırısında Ölenler İçin Kırıkkale'de Karanfil - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısında Ölenler İçin Kırıkkale'de Karanfil

Ankara\'daki Terör Saldırısında Ölenler İçin Kırıkkale\'de Karanfil

Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi ile sivil toplum örgütleri, Ankara'daki terör saldırısına hayatlarını kaybedenler için adlarının yazıldığı levhalara karanfil bırakıldı.

18.10.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi ile sivil toplum örgütleri, Ankara'daki terör saldırısına hayatlarını kaybedenler için adlarının yazıldığı levhalara karanfil bırakıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen grup adına açıklama yapan Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin, savaşa karşı barışı savunmak için yollara düştüklerini söyledi. Ankara'da gür bir barış sesi çıkacakken, bu iradeye bomba konulduğunu vurgulayan Şahin, "Dört emek ve meslek örgütünün çağrısıyla düzenlenen demokrasi mitingine yönelik bombalı saldırıda çok sayıda arkadaşımızı, kardeşimizi yitirdik. Onlarca arkadaşımızın da hastanedeki tedavisi sürüyor. Yüreğimiz yanıyor. Ölüm haberlerinin sıradanlaştığı bir süreçte hiçbir yurttaşımızın ölümüne tahammülümüzün kalmadığını haykırıyoruz" dedi.

Grup, açıklamanın ardından, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların isimlerinin yazdığı pankartlara karanfil bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısında Ölenler İçin Kırıkkale'de Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ankaralı reis: Bir kırıkkale li olarak sizlerden utanç duyuyorum gerçek yol Hak yol İslam dir gerisi boştur Allah hepinize hidayet versin! 2 0 Yanıtla
  • Kirsehirli: Darısı bunlar 0 0 Yanıtla

Advertisement