Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servisindeki Tadilat - Son Dakika
Sağlık

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servisindeki Tadilat

Sağlık Bakanlığı, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ndeki tadilat süresince acil servise başvuran hastaların öncelikle yakın çevredeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirildiğini bildirdi.

29.06.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ndeki tadilat süresince acil servise başvuran hastaların öncelikle yakın çevredeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirildiğini bildirdi.

Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, yazılı ve görsel medyada Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimince acil serviste planlı olarak, hasta ve çalışan güvenliği ve memnuniyetini yükseltmek ve teknik sorunları gidermek amacıyla 26-29 Haziran 2015 tarihleri arasında tadilat yapıldığı kaydedilen açıklamada, "Tadilat süresince acil servise  başvuran hastalar öncelikle yakın çevredeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirilmiştir. Acil servisin kırmızı alan, acil yoğun bakım ve çocuk acil birimlerinde ise acil  hizmet sunumu tadilat süresince de kesintisiz olarak devam etmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, servisin bugün itibarıyla normal şekilde hizmet vermeye başladığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servisindeki Tadilat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement