Ankara Elektronik Malzeme Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Koyuncu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Ankara Elektronik Malzeme Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Koyuncu Açıklaması

Ankara Elektronik Malzeme Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Koyuncu, piyasada kayıt dışı çalışan, odaya kaydı olmayan ve vergi vermeden korsan iş yapanların bulunduğunu belirterek, "İşin ehli olmayan insanların yaptığı işlerden kötü sonuçların alındığı bir gerçektir.

11.06.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Elektronik Malzeme Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Koyuncu, piyasada kayıt dışı çalışan, odaya kaydı olmayan ve vergi vermeden korsan iş yapanların bulunduğunu belirterek, "İşin ehli olmayan insanların yaptığı işlerden kötü sonuçların alındığı bir gerçektir. Bu tür kaçak çalışan şahıslara itibar edilmemeli." açıklamasında bulundu.

Koyuncu, yazılı açıklamasında, son zamanlarda artan hırsızlık ve terör olayları nedeniyle alarm sistemleri, kayıt sistemleri ve güvenlik kameralarına duyulan ihtiyacın arttığına dikkat çekti.

Binalarda, evlerde ve iş yerlerinde güvenlik konusunda üst düzey koruma ve caydırma uygulamaları olarak güvenlik kamerası dışında görüntülü alarm ve diafon sistemi kullanımının da yaygınlaştığına işaret eden Koyuncu, "Piyasada maalesef 'çantacı' diye tabir ettiğimiz, kayıt dışı çalışan, odaya kaydı olmayan ve vergi vermeden korsan iş yapan insanlar var. Bunlar montaj işi, anten, güvenlik kameraları ve tamir işleri yapıyorlar. Uzmanlık gerektiren bu işler, işin ehli tarafından yapılmalı. İşin ehli olmayan insanların yaptığı işlerden kötü sonuçların alındığı bir gerçek. Bu tür kaçak çalışan şahıslara itibar edilmemeli." uyarısında bulundu.

Koyuncu, binaların çatılarında sıralanan çanak antenlerin görüntü kirliliği yarattığına değinerek, bireysel çanak antenler yerine ortak kullanım amaçlı yabancı tv kanalları ve ulusal kanallar (Türksat) için 2 çanak anten ve merkezi uydu sistemi kurulabileceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Elektronik Malzeme Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Koyuncu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement