Ankara Emniyet Müdür Vekili Merkeze Çekildi - Son Dakika
Güncel

Ankara Emniyet Müdür Vekili Merkeze Çekildi

Ankara Emniyet Müdür Vekili Ahmet Hakan Arıkan, dilekçe ile başvurarak merkeze atanmak istedi. Dilekçe işleme alındı ve Arıkan merkeze çekildi.

08.03.2016 15:42  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emniyet'inde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ankara Emniyet Müdür Vekili Ahmet Hakan Arıkan, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvurarak merkeze atama istedi. Genel Müdürlük dilekçeyi işleme alarak Arıkan'ı merkeze çekti. Yerine de Ankara Emniyetinde en kıdemli Müdür Yardımcısı Yaman Ağırlar getirildi.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ BEKLİYOR

Önümüzdeki günlerde çıkarılması beklenen emniyet müdürleri kararnamesi ile Ankara'ya asaleten bir emniyet müdürü de atanacak.

GAR SALDIRISINDAN SONRA GÖREVE GELMİŞTİ

Ankara'da Gar önündeki canlı bomba saldırısından sonra Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal görevinden alınarak yerine vekaleten Ahmet Hakan Arıkan atanmıştı. Arıkan döneminde de Merasim Sokak'ta ikinci canlı bomba saldırısı yaşandı.

Kaynak: Hürriyet

Ankara Emniyet Müdür Vekili Merkeze Çekildi

Son Dakika Güncel Ankara Emniyet Müdür Vekili Merkeze Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • .ernESto : ins yaman müdürümüz kalır. isinin hakkini verecek cok babacan bir buyugumüzdur 6 5 Yanıtla
  • mıho: işleri güçleri beli bir halkı takip etmektir yabancı öz evladım birlikte ülke kurduklarım övey evlat gibi yazık teşkilat çökmüş saray çökmüş vicdanlar suskun Allahım sana sığınırım 1 1 Yanıtla
  • Sahin bey: Cocuklarimizi suriyeye giderken göz yuman emniyet müdürleri savcilar.. Olmasinda kim olursa olsun. Hayirli olsun. 1 0 Yanıtla
  • kesin: kesin yaptığı adaletsizlikler vicdanını kemirdi 0 0 Yanıtla
  • Fero: Ankaraya terörle mücadelede görev yapmış uzman bir müdür gerekiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement