Ankara Gölbaşı'nda 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 8 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara Gölbaşı'nda 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 8 Yaralı

Ankara Gölbaşı\'nda 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 8 Yaralı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında kontrolsüz kavşakta 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

14.02.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında kontrolsüz kavşakta 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı. Kaza, Gölbaşı Haymana yolu 1. kilometredeki kontrolsüz kavşakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Haymana yönünden Ankara İstikametine gitmekte olan Meltem Bayram yönetimindeki 06 MLB 84 plakalı otomobil, plakası öğrenilemeyen ve olay yerinden kaçan bir otomobilin sıkıştırması sonucu yoldan çıkıp, karşı yola geçerek, Ankara istikametinden Haymana yönüne giden Selçuk Özden'in kullandığı 06 AZD 20 plakalı minibüse çarptı. Bu sırada midibüs ise kazanın etkisiyle yol kenarında park hainde bulunan 06 AL 3240 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası 06 MLB 84 plakalı otomobilin sürücü Meltem Bayram ve 06 AZD 20 plakalı minibüste bulunan Sürücü Selçuk Özden, Zübeyde İrge, Ramazan İrge, Göktuğ Özden, Ecrin Özden, Zuhal Atılgan ve Ayşe Özden yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi, Gazi Hastanesi ve Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza nedeniyle Haymana yolu kısa süreliğine trafiğe kapandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara Gölbaşı'nda 4 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 112 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
    08:44 İzmir'de Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 112 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Bornova ilçesindeki bir evde yapılan aramada 112 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucu ele geçirilen metamfetamin miktarı İzmir'de rekor yakalama olarak kaydedildi. Evde yapılan incelemede, neredeyse her odada metamfetamin üretimi yapıldığı tespit edildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Erkan Petekkaya'nın Babası Akın Petekkaya Hayatını Kaybetti
    08:20 Erkan Petekkaya'nın Babası Akın Petekkaya Hayatını Kaybetti

    Erkan Petekkaya'nın uzun süredir kanserle mücadele eden babası Akın Petekkaya, 81 yaşında hayatını kaybetti. Petekkaya için düzenlenen cenaze törenine Saruhan Hünel de katıldı ve talihsiz bir kaza yaşandı.

  • İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı
    08:15 İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste gözaltına alındı. Ailenin suç duyurusu üzerine yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Bayraklı ilçesinde yakalandı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı
    08:06 Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı
    08:04 İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:02 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre halı üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçiler olması muhtemel. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Taksici selektör yaptı diye sürücüyü yumrukladı
    07:46 Taksici selektör yaptı diye sürücüyü yumrukladı

    Ankara'da bir taksici, kendisine 'selektör' yapan otomobil sürücüsünün önünü keserek saldırmaya çalıştı. Libya uyruklu otomobil sürücüsüne saldırı girişiminde bulunan taksici cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de iş yerinde çıkan yangına itfaiye müdahale etti
    06:49 Küçükçekmece'de iş yerinde çıkan yangına itfaiye müdahale etti

    İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bulunan Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı.


Advertisement