Ankara İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Ankara İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Ankara İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Ankara İl Koordinasyon Kurulu’nun 2014 Yylı 4. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar başkanlığında yapıldı.

21.10.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara İl Koordinasyon Kurulu'nun 2014 Yylı 4. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar başkanlığında yapıldı.

Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi, ilçe kaymakamları, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, il ve bölge müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Sözlerine Ankaralılara daha faydalı olabilmek, daha iyi daha kaliteli hizmet sunabilmek adına göreve başladığı bir ayı aşkın süre içinde devraldığı bayrağı bundan sonra daha ileriye taşımak üzere başkanlık ettiği bu toplantının başarılı geçmesi temennisiyle başlayan Vali Kılıçlar, tüm katılımcılara "Hoş geldiniz" dedi. 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle yatırımcı kuruluşlardan alınan izleme raporlarına göre ilde uygulanan toplam proje sayısının 943 olduğunu söyleyen Vali Kılıçlar, projelerin toplam bedelinin 16.21 milyar TL ve fiili ödeneğinin 3,26 milyar TL olduğunu belirterek, bu ödeneklerden dönem içerisinde 2,38 milyar TL nakdi harcama gerçekleştiğini vurguladı. Kamu kuruluşlarına ait projelerin fiili ödeneğine göre nakdi gerçekleşme oranının yüzde 73 olduğuna işaret eden Vali Kılıçlar, bunun iyi bir oran olduğunu belirtti.

Toplantı, yatırımcı kuruluşların idarecileri tarafından yatırımlara ilişkin yapılan sunumlar ve Vali Kılıçlar'ın teşekkür konuşması ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement