Ankara Kalkınma Ajansı ile Muharip Gaziler Derneği'nden İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Ankara Kalkınma Ajansı ile Muharip Gaziler Derneği'nden İşbirliği

Ankara Kalkınma Ajansı ile Muharip Gaziler Derneği\'nden İşbirliği

Ankara Kalkınma Ajansı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

20.03.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imza töreni öncesinde konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Tandoğan, vatan ve bayrak uğruna şehit düşen ve gazi olan kahramanların özel insanlar olduğunu söyledi. Dernek çalışmaları hakkında da bilgiler veren Tandoğan, Ankara Kalkınma Ajansı'na kendilerine olan ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Türkiye, bu vatan uğrunda hayatını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimize ve düşmanla göğüs göğüse çarpışarak bu memleketi bizlere hediye eden gazilerimize minnettardır. Ne yapsak onlara olan borcumuzu ödeyemeyiz" dedi.

Protokolü Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Tandoğan imzaladı. İstiklal Savaşı, Çanakkale Savaşı, Kore Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan gaziler ve yakınlarının anılarının yaşatılmasına katkı sağlamayı amaçlayan protokol ile ajans ve dernek arasında işbirliği gerçekleştirildi. Protokol kapsamında yurt içinde ve yurt dışında savaşa fiilen katılmış, savaş ilan edilmiş olsun veya olmasın işgal kuvvetlerine karşı milli mücadeleye katılmış bulunan eski askerlere yönelik moral ve motivasyon yükseltici etkinlikler düzenlenmesi kararlaştırıldı. Protokol imzalandıktan sonra dernek bünyesinde oluşturulan müze gezilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Kalkınma Ajansı ile Muharip Gaziler Derneği'nden İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement