Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu’nun 2015 yılı ilk olağan toplantısı gerçekleştirildi.

29.01.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu'nun 2015 yılı ilk olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ın başkanlığında Ankara Kalkınma Ajansı binasında yapılan toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Barca, Başkent Kadın Platformu Derneği Başkanı Nesrin Semiz, OSTİM OSB Başkanı Orhan Aydın, Kalkınma Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Lale, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve İş Geliştirme ve Strateji Birim Başkanı Muhammed Ali Oflaz katıldı.

Toplantıda 2015'in ilk günlerinde açıklanan 20 milyon TL'lik mali destek programları, TechAnkara Proje Pazarı ve Ankara'nın bilişim potansiyeli, Ankara'daki ilgili tüm paydaşlarla katılım sağlanan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), çevre ilçelere yönelik başlatılan tanıtım faaliyetleri ve Ankara'ya yatırım yapma aşamasında olan firmalara yönelik kurul üyeleri bilgilendirildi. Dönem içi gelişmeler ve sonraki dönemlere ilişkin planlamaların aktarıldığı toplantıya, Ankara'nın kültür ve turizm potansiyeli ile tanıtımı, EXPO ve sanayi envanteri çalışmalarına ilişkin bilgilendirme sunumları ile devam edildi.

Vali Mehmet Kılıçlar, 12-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan "Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı (COP 12)" kapsamında gerçekleştirilecek Ankara'ya yönelik tanıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ankara'da bulunan yabancılara yönelik beşeri sermaye kapsamında bir çalışma yapılması hususunun da görüşüldüğü toplantının diğer gündem maddelerinin de görüşülmesinin ardından 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin değerlendirmeler ve 2015 yılında yapılması planlanan çalışmalar ele alındı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement