Ankara Kanadı Kırık Uçamayan Atmaca Yavrusu Tedaviye Alındı - Son Dakika
Güncel

Ankara Kanadı Kırık Uçamayan Atmaca Yavrusu Tedaviye Alındı

Ankara Kanadı Kırık Uçamayan Atmaca Yavrusu Tedaviye Alındı

Kanadı kırık uçamayan Atmaca yavrusu tedaviye alındı Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda bir vatandaş tarafından bulunan kanadı kırık olan Atmaca grubundan olduğu belirtilen yırtıcı kuş kerkenez yavrusu, tedavisi yapıldıktan sonra Milli Park görevlileri tarafından doğaya bırakılacak.

06.08.2015 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanadı kırık uçamayan Atmaca yavrusu tedaviye alındı

Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda bir vatandaş tarafından bulunan kanadı kırık olan Atmaca grubundan olduğu belirtilen yırtıcı kuş kerkenez yavrusu, tedavisi yapıldıktan sonra Milli Park görevlileri tarafından doğaya bırakılacak.

Beypazarı'nın Çantırlı Mahallesi, Derbent mevkiinde yerde yürürken yakalanan kanadı kırık olduğu için uçamayan yırtıcı kuş Atmaca türlerinden Kerkenez yavrusu, bir vatandaş tarafından yakalanıp, çuval içinde Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü'ne teslim edildi. Orman İşletme Müdürlüğü Milli Parklar 9'uncu Bölge Müdürlüğü, Beypazarı Şefliği yetkililerini arayıp, Kerkenez yavrusunu yetkililere teslim etti. Kanadı kırık olduğu için uçamayan Kerkenez yavrusunun veterinere götürüldü. Tedavisi yapıldıktan sonra sağlığına kavuşması beklenen Kerkenez yavrusunun doğaya salıverileceği açıklandı.

Milli Parklar Beypazarı Şefliği görevlisi Mehmet Duran, "İlçenin Çantırlı Köyü Derbent mevkiinde yerde yürürken yakalanan kanadı kırık olduğu için uçamadığı görülen Kerkenez yavrusunu teslim aldık. Veterinere tedavisi yaptırılacak, iyileştikten sonra doğaya salıverilecek. Duyarlı vatandaşlara teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Kanadı Kırık Uçamayan Atmaca Yavrusu Tedaviye Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cem ercan: Ben ankara bala kesikkoprude bir kerkenez buldum kanadi kirik hayvan barinagini aradim ama kabul etmediler kendim bakmaya calisiyorum et yemiyor kendi elimle besliyorum ise gittigimde ac kaliyo yardimci olursaniz sevinirim 0 0 Yanıtla

Advertisement