Karayolları Çizgi Ekibine Yakıt Tankeri Çarptı 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Karayolları Çizgi Ekibine Yakıt Tankeri Çarptı 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Karayolları Çizgi Ekibine Yakıt Tankeri Çarptı 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Ankara'da Karayolları yol çizgi ekibine ait kamyonete hızla gelen yakıt tankeri çarptı. Kazada, yol çizgi ekibini taşıyan kamyonet şoförü öldü, bir kişi de yaralandı.

22.06.2016 15:49  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 42.Şube Şefliği'nde çalışan yol çizgi ekibine, Kızılcahamam Kargasekmez mevkiinde yol çizgi çalışması yapıldığı sırada Karayolları yol çizgi ekibine ait kamyonete hızla gelen yakıt tankeri çarptı. Kazada, yol çizgi ekibini taşıyan kamyonet şoförü öldü, araçta bulunan bir işçi de yaralyandı. 1 kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE FIRLAYIP YOLUN DIŞINA ÇIKTI

Murat Serdar Çaparaz'ın kulandığı 34 HH 094 plakalı yakıt tankeri, yol çizgi çalışması yapan ve karayoluna duba koyan Murat Genç'in kullandığı 35 TPO 71 plakalı kamyonette arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet yolun sol şeridinden sağa şeridine fırlayıp, yolun dışına çıkarak devrildi.

KAMYONET ŞOFÖRÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada, kamyonet şoförü 30 yaşlarındaki Murat Genç olay yerinde can verirken, akaçta bulunan işçi Birol Aksoy ise ağır yaralandı. Yaralı Aksoy, 112 acil servis ekiplerince kaldırıldığı Ankara Numune Hastanesinde tedavi altına alındı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Araçta sıkışan Murat Genç'in cesedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle çıkarıldı. Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi aldı. Kaza nedeniyle Ankara- İstanbul D-750 karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Karayolları Çizgi Ekibine Yakıt Tankeri Çarptı 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement