Ankara Kazan Bakan Soylu: Aziz Milletimize Müteşekkiriz ve Minnettarız - Son Dakika
Güncel

Ankara Kazan Bakan Soylu: Aziz Milletimize Müteşekkiriz ve Minnettarız

Ankara Kazan Bakan Soylu: Aziz Milletimize Müteşekkiriz ve Minnettarız

Bakan Soylu: Aziz milletimize müteşekkiriz ve minnettarızÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Aziz milletimize müteşekkiriz ve minnettarız. Bu girişimi engelleme ve Türkiye'nin başına bir musallatın gelmesinden Türkiye'yi feragat ettiren millettir, bizim büyük milletimizdir" dedi.

17.07.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Soylu: Aziz milletimize müteşekkiriz ve minnettarız

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Aziz milletimize müteşekkiriz ve minnettarız. Bu girişimi engelleme ve Türkiye'nin başına bir musallatın gelmesinden Türkiye'yi feragat ettiren millettir, bizim büyük milletimizdir" dedi.

Bakan Soylu, Ankara'nın Kazan İlçesi'nde bulunan 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan F-16'ları engellemeye çalışırken, darbe gdişimcisi askerlerin kalabalık üzerine rasgele ateş açması sonucu hayatını kaybeden 6 çocuk babası ilçenin Ahi Köyü Muhtarı 35 yaşındaki Ali Anar ve askere gitmeye hazırlanan 20 yaşındaki Ömer Takdemir'in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Soylu, "1960 ve 1980 darbelerinin ABD tarafından yaptırıldığı kayıtlardadır. Ne tesadüftür ki yine Amerika'da bulunan Amerika'nın koruması altında olan ve ifade etmek isterim ki Türkiye'deki müntesipleriyle beraber vahşi insanlık dışı hayvandan daha aşağılık bir operasyona imza atmışlardır" dedi.

BURADAN KALKAN UÇAKLARLA ŞEHİRLERİMİZİ, MECLİSİMİZİ BOMBALADILAR

Bukan Soylu, dün gece Kazan ziyaretinde yaptığı açıklamada, "İfade etmek istiyorum; bu olayın başladığı andan itibaren gerek belediye başkanımız vasıtasıyla, gerekse Emniyet Müdürü vasıtasıyla Kazan'da esas ismiyle de Akıncı olayının ne şekilde gerçekleştiğini ve neyi ifade ettiğini iyi takip ettik. Yani Akıncı'yı kendilerini üs seçtiler. Önemli üstten bir tanesi burasıydı ve buradan kalkan uçaklarla beraber şehirlerimizi bombaladılar, meclisimizi bombaladılar. Kazan'da yaşayan bizim hemşerilerimiz farkettiler. Binlerce insan şu köylerden, şimdi biraz önce orada söylediler; vatan için ve millet için kalktılar ve orada bir tek şey için gittiler, pistin üstüne yatalım ve uçaklar kalkmasın" dedi.

BU PSİKOPAT AMERİKA'DA DURDUĞU SÜRECE

Bu milletin büyük ve fariz bir millet olduğunu belirten Bakan Soylu, "Başımıza gelen işin nereden geldiğini, sebebinin ne olduğunu biliyoruz. Bu psikopat Amerika'da durduğu sürece Türkiye ve dünyadaki uzantıları büyük bir devletin desteği ile bu çılgınlıklara ve bu cinnetlere tevessül ediyorlar. Bunun sorumluluğundan kurtulmak, vebalinden kurtulmak Amerika'nın sorumluluğundadır. Bu kadar basit. 1960 darbesinin Amerika'nın gerçekleştirdiği kayıtlardadır, 80 darbesini Amerika'nın gerçekleştirdiği kayıtlardadır ve ne tesadüftür ki yine Amerika'da bulunan Amerika'nın koruması altında olan ve ifade etmek isterim ki; Türkiye'deki müntesipleriyle beraber vahşi insanlık dışı hayvandan daha aşağılık bir operasyona imza atmışlardır. Bu çok net ve açıktır. Bunu okumak için alim olmaya gerek yok bunu anlamak için bilim adamı olmaya gerek yoktur. bu millet bunun farkındadır, biz de bunun farkındayız" diye konuştu.

AZİZ MİLETİMİZE MİNNETTARIZ

Milletn hiçbir şekilde endişe etmemesini isteyen Bakan Soylu, konuşmasının sonunda, "Aziz milletimize müteşekkiriz ve minnettarız. Bu girişimi engelleme ve Türkiye'nin başına bir musallatın gelmesinden Türkiye'yi feragat ettiren millettir, bizim büyük milletimizdir. Biz bunu biliyoruz, sorumluluğumuzu biliyoruz ve bunun milletimizin başına açanlara, musallat edenlere de nasıl bir muamele yapılacağını önümüzdeki günlerde hem milletimiz, hem dünya görecektir. Bize bir parça dost gibi geçinenler, bizim ülkemizin içerisinde başka türlü hesaplar içerisinde oluyorlarsa ve yanımıza dost gibi geliyorlarsa, onların dostlukları bizim için hiçbir anlam ifade etmediğini söylemek isteriz. Söylediklerimde anlaşılabilir, söylediklerimiz bir şekilde ifade edilebilir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Kazan Bakan Soylu: Aziz Milletimize Müteşekkiriz ve Minnettarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement